directe ! a La República. N. 4126. Dissabte, 27 d'abril de 2024 19:53 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

#xocdetrens fletxa

publicitat


Dimarts, 22 de desembre de 2009 05:00 h

On són els arbres sostenibles?

Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 1 vot )
carregant Carregant


Comparteix
   


Després de l'enrenou generat el Nadal passat sobre el cost dels arbres sostenibles que Imma Mayol va incorporar a la il·luminació nadalenca de la ciutat de Barcelona, aquest any no se n'ha sentit a parlar.

L'Ajuntament va intentar explicar l'enorme cost de 214.000 euros que tenia l'invent assegurant que la reutilització any rere any i l'estalvi energètic compensarien aquesta despesa desproporcionada. Un any després els arbres han passat desapercebuts, ofegats pels galets, la novetat d'aquestes festes. Quan ja estàvem a punt de pensar que l'Ajuntament no havia complert amb les seves promeses de reutilitzar els arbres, hem vist com Btv ha complert la seva feina i ha estat dels pocs mitjans que s'ha encarregat de dissipar qualsevol ombra de dubte.

Segons explica Btv, 'l'Ajuntament va assegurar que es reutilitzarien els anys següents i a hores d'ara ja hem pogut comprovar que així és'. Els arbres han passat d'estar a a la plaça d'Espanya; al passeig de Lluís Companys, a prop del parc de la Ciutadella; a l'avinguda de Pau Casals, davant de la plaça de Francesc Macià, al passeig de Fabra i Puig, als Jardinets de Gràcia i a l'avinguda de Francesc Cambó a ser a llocs indeterminats de les Corts, la Bonanova, Sant Andreu i Nou Barris. Els dos restants, que s’il·luminen amb el pedaleig d’unes bicicletes, s’instal·laran al Saló de la Infància.

Cal tenir en compte, però, que tan sols un any més tard de presentar-los a bombo i plateret, els arbres sostenibles han deixat de ser a llocs cèntrics i visibles per a les persones de fora de Barcelona que hi vinguin durant les festes, on seran l'any vinent?


MÉS ANTICS fletxa taronja

publicitat



COMENTARIS fletxa taronja


No hi ha cap comentari


COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat



















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
On abunda més el seny, a Euskadi o al Principat?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.