directe ! a La República. N. 4126. Dijous, 25 d'abril de 2024 13:34 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

#xocdetrens fletxa

publicitat


Divendres, 13 de juliol de 2007 05:00 h

Mal rotllo al PSC amb Salgado

Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional No hi ha cap vot
carregant Carregant

psc socialistes socialista logotip
Comparteix
   


El nomenament d’Elena Salgado com a ministra d’Administracions Públiques ha deixat el PSC estupefacte. I no precisament per raons positives, sinó tot al contrari. Al carrer Nicaragua no tenen gaire bona opinió de la exministra de Sanitat i recorden especialment les baralles que va mantenir durant bona part de la legislatura espanyola amb la consellera Marina Geli, sobretot en relació amb els recursos públics per a investigació sanitària. Segons ens expliquen, Salgado va fer mans i mànigues per destinar una proporció immensa de recursos a la Universitat Carlos III de Madrid, que era la nineta dels seus ulls, en detriment dels centres de recerca dels Països Catalans.

A banda, al PSC també expliquen (amb innegable mala baba) que el tarannà federalitzant del ministre destituït Jordi Sevilla quedarà liquidat al Ministeri d’Administracions Públiques. No debades, la nova titular forma part de l’ala més jacobina del PSOE i té al·lèrgia a qualsevol política de caràcter federalista. Per aquesta raó, els socialistes catalans tenen por que el desenvolupament de l’Estatut, ja prou retallat, encara vagi més lent perquè la ministra té un “interès zero” a delegar competències a la Generalitat del Principat.

MÉS ANTICS fletxa taronja

publicitat



COMENTARIS fletxa taronja


No hi ha cap comentari


COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat



















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
On abunda més el seny, a Euskadi o al Principat?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.