directe ! a La República. N. 4126. Divendres, 19 d'abril de 2024 18:27 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

#xocdetrens fletxa

publicitat


Divendres, 12 d'abril de 2013 05:00 h

Forcades, opa a la CUP i a ICV/EUiA

Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 13 vots )
carregant Carregant


Comparteix
   


Teresa Forcades i Arcadi Oliveras van anunciar aquest dimecres la creació d’una plataforma unitària per bastir "una nova eina plural i diversa" i articular "una candidatura el més àmplia possible" per les pròximes eleccions al Parlament de Catalunya.
 
Aquest dijous a Rac1, Forcades explicava que la seva proposta pretén traslladar l’ideari dels indignats a un programa electoral pet tal d’aconseguir una declaració de sobirania real que pugui ser explicada i entesa al col•lectiu d’indignats, malgrat que la música és igual hi ha actituds diferents i cal diferenciar els indignats exclosos del sistema voluntàriament dels que no s’han auto exclòs.

Forcades ens ve a dir que el moviment que impulsen vol aglutinar els ciutadans indignats vinculant independència i revolució. Vist així la crida va dirigida també a un sector que ara habita dins la CUP, però també dins ICV-EUiA. La única diferència amb la CUP, tal i com ha assenyalat Forcades, és que el moviment constituent no contempla, de moment, els Països Catalans.
 
De totes maneres els més eufòrics amb la proposta han estat els ecosocialistes que han vist com la proposta de Forcades i Oliveras els podria activar i trencar aquesta dinàmica que els va  deixant sense cap augment significatiu elecció darrera elecció.

La proposta de Forcades i Oliveres representa un important avanç per aconseguir guanyar un referèndum per la independència el més aviat possible, ara tots aquells que porten mesos parlant de la “Syriza catalana” no tenen més remei que mullar-se per la independència, perquè una de les coses que ha deixat clara la monja Forcades és que sense estat propi és inviable millorar els serveis socials que necessita aquest país.

La proposta de Forcades i Oliveres té la gran virtut de trencar esquemes preestablerts dels catalans i obra una gran via de penetració de la voluntat independentista a la majoria de classes populars de les grans connotacions urbanes. Tot queda molt més clar, sense estat propi les millores socials són impossibles en aquests moments.

MÉS ANTICS fletxa taronja

publicitat



COMENTARIS fletxa taronja

item
#37
17 de juny de 2016, 15.21 h


El dijous passat a la FUB hi havia una xerrada a càrrec de la Teresa Forcades organitzada per Càritas Manresa i a la qual vaig assistir que portava per títol:
“La revolució de les cures: on és el teu germà? la cura i l’acompanyament de les persones, eixos de les polítiques per canviar el món”
La Teresa va venir a fer-nos una relectura “molt particular” del pensament de la gran SIMONE VEIL, defensora del drets humans i que va sobreviure a un camp d’extermini nazi. I dic part... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 4   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#36
jm fletxa esparreguera
24 de maig de 2016, 20.24 h

Per què poseu la foto vestida de monja? Ara està fora del convent i és una ciutadana més. Em resulta tendenciosa aquesta imatge.


Valora aquest comentari:   votar positiu 8   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#35
Gentil fletxa Osona
17 de maig de 2016, 19.15 h

Crec sinerament, que la Forades s'hauria de replantejar tornar al convent, i amb la seva intel.ligència, que en te, podria incidir més a la societat que ficant-se amb merdes com qualsevol polític de poca monta.


Valora aquest comentari:   votar positiu 4   votar negatiu 10
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#34
llop fletxa pins
22 de gener de 2016, 12.13 h

#27 Pensava el mateix!


Valora aquest comentari:   votar positiu 2   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#33
llop fletxa pins
22 de gener de 2016, 12.11 h

#32 Tota la raó Marta. Com deien abans: al convento, al convento!


Valora aquest comentari:   votar positiu 3   votar negatiu 2
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#32
marta fletxa Girona
22 de gener de 2016, 12.03 h

Aquesta dona ja comença a fer pena (per no dir una altre cosa). Q be es veu tot amb un sou fix sense fer res ni pagar res!! que be li va parlar i parlar sense demostrar res!!. Vinga noia, a treballar i així podràs opinar!. Ja en tinc preu de gent com ella!


Valora aquest comentari:   votar positiu 9   votar negatiu 4
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#31
Francesc fletxa Badalona
31 de desembre de 2015, 11.08 h

Sra. Forcades, ja em perdonarà, però ja n'hi prou d'insultar la nostra intel·ligència! Com pot ser anar dient coses com que la seva darrera proposta "..obra una gran via de penetració de la voluntat independentista a la majoria de classes populars de les grans connotacions urbanes". Perdoni, però no me la imagino a vostè sent vehicle de cap "penetració independentista" a Santa Coloma de Gramanet, per exemple. Perdoni, però no em puc creure que s'ho cregui tot això, i, per tant, fa de ... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 11   votar negatiu 2
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#30
29 de desembre de 2015, 10.37 h

Francament no sé sí els catalans som cabalistes o levítics, ara malbaratar un patrimoni nacional, com han sigut les mobilitzacions per la
INDEPENDÈNCIA, on milers i milers de tota condició i color de catalanes i catalans, han participat i recolzat, no té cap mena de lògica,
explicació. almenys per a mi emigrant retornat de Suïssa.

Aleshores tot invocant rauxa i seny alhora vull dir als cupaires amb topless o no,, a la Forcades i l'Arcadi del procés, a l'ANC i Òmnium, JuntsXpel sí,... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 7   votar negatiu 6
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#29
mario fletxa barna
26 de desembre de 2015, 11.19 h

#5 I tu creus hores d'ara que el Procés no es fa per això? cal que aquest parell ho tornin a dir? hem de tornar enrrere quan ja s'han fet passos molt importants per el nostre PETIT GRAN PAÍS? si us plau sigueu coherents tots plegats o prendrem MAL de DEBÒ TOTS!


Valora aquest comentari:   votar positiu 4   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#28
mario fletxa barna
26 de desembre de 2015, 11.14 h

#4 A veure mestressa, és que en la REPÚBLICA no hi ha d'haver gent de dretes independentista? o és que l'independentisme és només de la gent d'esquerres? si us plau baixeu de la figuera, la monja està passada de moda amb tot i no recorda que sempre l'església ha tingut benefactors estre les persones riques, el que hauria de fer és deixar la Supèrbia que l'acompanya i ha fet campanya amb partits anti independentistes i a permés al Domenech que formés part de Podemos a Catalunya amb la... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 10   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots


COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat



















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
Implants i implantació de musulmans

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.