directe ! a La República. N. 4126. Dissabte, 20 d'abril de 2024 13:36 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

#xocdetrens fletxa

publicitat


Divendres, 4 de gener de 2013 05:00 h

L’Armada espanyola a la misèria

Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 8 vots )
carregant Carregant


Comparteix
   


L’Armada espanyola no té diners ni per moure els vaixells, amb la crisi i el preu del cru moure els mastodonts se’ls fa cada cop més difícil i només els treuen a passejar per tal no es rovellin els motors. Cal tenir en compte que les missions a l'exterior de l’Armada  durant el 2012 van costar 766.000.000 a l’erari públic i Europa no està per romanços.
 
Aquesta setmana s’ha sabut que l’Armada ha llogat el buc d’aprovisionament en combat (BAC) Cantàbria a l'Armada australiana. Durant un any el BAC i la seva tripulació estaran de servei a les antípodes d’Espanya i amb les despeses pagades pel Govern australià, on el vaixell espanyol es desplegarà durant més de nou mesos al costat de diversos vaixells de la Reial Armada australiana.
 
Defensa ja ha venut l’operació argumentant que el desplegament en aigües del Pacífic permetrà a l'Armada espanyola operar en un escenari de marcat interès estratègic –en un altre xoc explicarem perquè-, i millorar la formació del vaixell i la seva dotació que de quedar-se a Espanya no tindrien. El que no diu és que de passada mantindrà activa una dotació de 292 militars que sinó, estarien de braços plegats.

Sembla que la Reial Armada australiana està buscant substituts als seus vaixells logístics i el lloguer del BAC Cantàbria -baratet-  els permetrà avaluar les capacitats del vaixell, i si s’escau, encarregar-ne la construcció a les drassanes espanyoles. Per això el BAC Cantàbria ha hagut de fer una posada al dia a corre-cuita i completar totes les certificacions necessàries. Bon vent!
 

MÉS ANTICS fletxa taronja

publicitat



COMENTARIS fletxa taronja

item
#16
Jordi fletxa CATALUNYA
14 de gener de 2013, 19.21 h

#11 Fals:Madrid no fou envaïda ni bombardejada per franco perquè era la "capital del imperio",al revés de las "provincias traïdoras" on no dubtà en utilitzar les aviacions nazis i feixistes per tal de donar una lliçó.Va voler deixar madrid intacta per tal de fer el seu obscè desfile de la victòria.És de lògica militar:rodejada,sense possibilitat de rebre cap típus d'ajuda,que li hagués costat llençar-hi la "legion condor" fins no deixar-hi rès d'empeus?però no,era la capital de ... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#15
Roger fletxa Figueres
11 de gener de 2013, 18.46 h

Avui sembla ser que se n'ha mort un intentant desactivar una bomba; es veu que ha esclatat en mil bocinets: tot ple de budells -pudents- i sang ecspanyola per tot arreu. Sembla que ha foradat una xapa metàl·lica que hi havia allà al costat (deuen tenir àcid per sang, com els àliens).

A casa ja hem encetat una ampolla de cava! Quan et donen aquestes notícies, és que t'alegren el dia.


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 5
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#14
Synera fletxa Barcelona
9 de gener de 2013, 20.57 h

España no gana para chulos


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#13
Germán fletxa Barcelona
8 de gener de 2013, 12.58 h

#11 Javier, no te niego la mayor... pero estás hablando de hace 80 años... dónde están ahora esos "republicanos" (entendidos como contrarios a "nacionales")? votando al PP? escribiendo en El Mundo, La Razón, el ABC, La Gaceta?
Nos pasamos el día hablando de Decretos de Nueva Planta, Guerras Civiles y Transiciones... no va siendo ya hora de aceptar el presento y presentar argumentos de futuro?


Valora aquest comentari:   votar positiu 2   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#12
Alberto fletxa Madrís
7 de gener de 2013, 19.01 h

#11 Tu ere TONTO, Javiel??? En Madrís a lo reputiblicanoh loh afusilamoh a toos. No dejemoh NI UNO, toos al PAREDONG!!!, Tu lo ke ere é un seldo cataranista disfrasao, ke pletendeh depristijial a Madrís, i te ba tu a il a tomás pol culo, deglasiao, a metet-te un PALS pol bujero i a callás, ISNOLANTE!!! Tu sige botando al PP i ACHANTA LA MUI, deglasiao, ke cada be ke tu abla lo catarane se rieng má i má de nosotro lo frankista!!


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 2
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#11
Javier fletxa Pals
7 de gener de 2013, 16.27 h

#10 Mi comentario viene a cuento a que leyendo algunos comentarios parece que sólo haya republicanos en Cataluña y que la guerra civil fue en definitiva un enfrentamiento de España contra Cataluña. Sólo me limito a recordar los hechos, que Madrid resistió más tiempo que Barcelona. Salud.


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 9
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#10
Josep fletxa Tarragona
7 de gener de 2013, 10.58 h

Barcelona va caure només dos mesos abans que Madrid tot i patir els bombardejos de l'aviació italiana (a part del desgast de la batalla de l'Ebre). No sé a que venia el teu comentari però he cregut necessari fer aquest apunt. Salut!


Valora aquest comentari:   votar positiu 4   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#9
Adéu a l'estat anti-català i depredador fletxa bye bye Monarquia Bananera d'espanya
6 de gener de 2013, 20.01 h

l’Estat espanyol ens pren 16.000 milions d’euros cada any que no ens torna de cap manera. Amb una quarta part de l’espoli fiscal no hi hauria cap retallada. I de la part que suposadament sí que ens torna l’Estat espanyol, ens deuen 8.000 milions. Amb la meitat no hi hauria cap retallada. L’Estat espanyol es gasta 47 milions d’euros cada dia en el Ministeri de Defensa. Amb tres mesos d’aquest pressupost a Catalunya no hi hauria cap retallada. Si aquest proper any les retallades s... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 2   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#8
Javier fletxa Pals
6 de gener de 2013, 17.44 h

#6 La monarquía cuesta tanto a los catalanes como al resto de españoles. También hay republicanos en el resto de España, os recuerdo que en la Guerra Civil Barcelona cayó antes que Madrid, que resistió hasta el final.


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 4
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#7
Raül Pérez Poza fletxa Sant Llorenç de la Muga
5 de gener de 2013, 22.24 h

La independència que ens cal és la de Portugal.

Ra.


Valora aquest comentari:   votar positiu 6   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots


COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat



















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
Implants i implantació de musulmans

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.