directe ! a La República. N. 4126. Dijous, 28 de març de 2024 20:15 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

#xocdetrens fletxa

publicitat


Dijous, 13 de desembre de 2012 05:00 h

Toni Soler es passa de llest

Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 18 vots )
carregant Carregant


Comparteix
   


Els comentaris de Toni Soler a RAC1 sobre la intervenció del republicà Alfred Bosc al Congrés, en resposta a la reforma educativa del ministre Wert, no han agradat. 
El fet és que duran la tertúlia de dimecres a RAC1, en la què Soler participava, Basté va donar pas a la intervenció en directe de les preguntes del diputats d’ERC, ICV i el PSC, al ministre Wert al Congrés. El primer en intervenir va ser el republicà Alfred Bosch, que, resumint, va dir a Wert que el poble de Catalunya "no serà mogut" i que no aconseguirà "trencar-lo" per raons de llengua, que la reforma educativa que planteja és un atemptat a un país sencer i a un model d’èxit, i que poc importa la seva resposta perquè “no acatararem”. Mentre Bosch acabava la seva intervenció, els republicans Joan Tardà i Teresa Jordà van mostrar cartells de la campanya que s'ha engegat en els últims dies en defensa del català a l'escola amb el lema "Keep calm and speak catalan". Aquesta imatge ha donat la volta a Europa.  
 
En Acabar la intervenció de Bosch, Basté va demanar si algun dels tertulians volia fer algú comentari i Soler va intervenir : “jo, m’interessa més el contingut que les formes, si haguéssim de parlar de les formes no crec que Alfred Bosch hagi fet un favor a la causa amb la seva intervenció d’avui”, en aquest moment un riure de fons de la tertuliana Esperança García -que segur no està per la causa-, acompanyà les paraules de Soler, que continuà amb la seva argumentació assegurant que “amb la seva intervenció dient al ministre que tregui les mans dels nens de Catalunya i que no li interessa la resposta que li doni, amb en Joan Tardà agafant el cartell al darrera, això són pòsters, i crec que els arguments en contra la llei Wert són prou sòlids com per no haver-los de defensar d’aquesta manera”.
 
L’historiador, periodista, guionista, director dels dos programes de màxima audiència de TV3 -Polònia i Crackòvia-, petit accionista del diari ARA, i tertulià de RAC1, entre altres coses, malgrat dir estar més interessat pel contingut que per les formes, no es va moure de les formes, i pel que sembla és va passar de llest. Minuts després Coscubiela titllava el govern Rajoy de taliban, i Duran i Lleida -tot formes- mencionava el "Keep calm and speak catalan" que Tardà i Jordà havien mostrat hores abans. Per últim, cal dir que el nas del periodista no va saber ensumar que el “no acatarem” que Bosch va etzibar a Wert seria hores més tard l’aposta de CiU, ERC, ICV-EUiA i la CUP, que després de la cimera han decidit aplicar la LEC si l'esborrany de la LOMCE tira endavant. No acatarem,oi?
  
  

MÉS ANTICS fletxa taronja

publicitat



COMENTARIS fletxa taronja

item
#46
Raül Pérez Poza fletxa Sant Llorenç de la Muga
2 de gener de 2013, 19.11 h

Dir que el senyor Toni Soler és històriador és dir-la molt grossa, si sóm generosos haurem de dir que és un llicenciat en Geografia i Història.
La única contribució d'en Toni Soler a la història és la publicació d'una obra anomenada Història modèstia a part, que no és res més que un refregit d'apunts d'institut mal plantejats i pitjor exposats, i quan diem d'algú que fa això és un historiador és faltar al respecte que mereixen tants cents de llicenciats que constinuen de form... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 1   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#45
Josep fletxa Vilanova
26 de desembre de 2012, 22.48 h

Totalment d'acord amb l'opinió de #44. Ho estava escoltant com cada dia, i no crec que la seva afirmació es pugui catalogar de "passar-se de llest".
Les formes d'Alfred Bosch al Congrés segur que no les compartim tots els votants d'ERC. No cal dir que com a orador està a anys llum d'altres polítics d'Esquerra.


Valora aquest comentari:   votar positiu 2   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#44
humbert fletxa Barcelona
26 de desembre de 2012, 10.42 h

El to d'aquesta "notícia" em sembla molt fora de lloc. Fa allò d'estirar una punta de la realitat per poder fer un titular cridaner, contundent... i fals. Més propi d'altre tipus de premsa, no del que un espera d'aquest digital.


Valora aquest comentari:   votar positiu 3   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#43
24 de desembre de 2012, 11.07 h

En quant a les estupideses d’aquells espanyols ,incloent-hi al Sr Wert ,tal com deia en Bertrand Russell: Si cinquanta milions de persones diuen una estupidesa, segueix essent una estupidesa.
L’enveja fa fer moltes estupideses.....i, Val més que ens tinguin enveja que pietat.... “ Los perros ladran, La .....caravana sigue. “


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#42
24 de desembre de 2012, 10.47 h

#41No hoc fieu mai d’aquells que no sabeu exactament com pensen..


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#41
Tonet fletxa Vila de Gràcia
20 de desembre de 2012, 23.14 h

El Soler per fer-se perdonar per Godó i tornar a les tertúlies de RAC-1 fa coses d'aquestes. També té contractes suculents amb diverses administracions. S'entén tot i el perquè.


Valora aquest comentari:   votar positiu 5   votar negatiu 2
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#40
eddy fletxa Barcelona
20 de desembre de 2012, 18.43 h

Toni Soler es passa de llest? per a qui es passa de llest? per a tu "periodista de pacotilla", suposo, no...? Quina crítica més forçada i tant mal argumentada. Pots estar d'acord o no, però aquest titular i l'article en si mateix sembla ben bé un artícle de la Razón o l'ABC, és a dir, forçat al màxim i pretensiós a més no poder. Aquest tipus de Catalanas són el que ens situen a la mateixa altura que la caverna. Quina merda d'actitud... Sort que pels comentaris veig que més o menys... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 9   votar negatiu 4
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#39
19 de desembre de 2012, 18.33 h

#37 Tu, Pepico (di)Arrea, saps què he sentit a dir que és molt bó, per a curar les diarrées cròniques com la teva? mig got de salfumant begut d'un sol glop. Jo no sóc metge, però no et desaconsellarè que ho provis.


Valora aquest comentari:   votar positiu 3   votar negatiu 7
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#38
kiri fletxa Cerdanyola
17 de desembre de 2012, 15.53 h

Bé, tot i no compartir el comentari del Toni Soler crec que les crítiques s'han de respondre amb arguments. Diu molt poc de qui ha escrit aquest article insinuar un aspecte físic per atacar algú "el nas del periodista no va saber ensumar...". En fi, que s'ho faci mirar...


Valora aquest comentari:   votar positiu 12   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#37
Pepico Arrea fletxa Badalona
17 de desembre de 2012, 09.09 h

#27 Saps què passa Oriohol?? que els que fan directe.cat són una colla de fills de puta sionistes extremistes, indepes de pa i peixet, entre altres joietes. Acabareu com el vostre amic Lopez Pena, oblidats. Aneu a la merda


Valora aquest comentari:   votar positiu 10   votar negatiu 21
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots


COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat



















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
S’avalua bé? Qui sap avaluar?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.