directe ! a La República. N. 4126. Divendres, 26 d'abril de 2024 14:35 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

#xocdetrens fletxa

publicitat


Dissabte, 18 de juliol de 2015 08:39 h

Uns UFOs ataquen el rei

Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 6 vots )
carregant Carregant


Comparteix
   


El rei Felip VI està de pega. Després d’haver rebut la visita “en to de pau” d’Artur Mas, a qui no ha pogut convèncer que desisteixi de l’ànim d’esdevenir lliure, sembla ser que una sèrie d’objectes no identificats han estat assetjant el complex monàrquic de ‘la Zarzuela’ durant diverses nits, sense que els hagin pogut interceptar.

No és un capítol de Cuarto Milenio, i els objectes voladors no identificats són en realitat drones que s’han detectat sobrevolant l’espai aeri reial durant les diverses nits. Els aparells, que sembla que tindrien un origen no professional, duen de corcoll els serveis de seguretat de la Casa Reial perquè no s’han pogut interceptar. Es calcula que l’abast d’aquests aparells estaria entre el quilòmetre i els cinc quilòmetres, per la qual cosa no s’han pogut elevar des de gaire lluny.

La Casa Reial no ha emès cap comunicat esclaridor oficial, com sempre, a Espanya regna el rei i la opacitat. Les teories amb les quals estarien treballant comprendrien els ànims periodístics agressius dels paparazzis, tot i que aquesta és una opció que es descartaria al tractar-se de vols nocturns. D’altres teories girarien al voltant de curiosos, gamberros o... possibles pràctiques amb finalitats terroristes. Aquest extrem, però, en principi no es contempla.

Segons sembla, els drones haurien d’haver estat abatuts amb els inhibidors de què disposen els serveis de seguretat reials, però no se n’haurien sortit. Així que val la pena no descartar que es tracti d’UFOs enviats per la diplomàcia del nou Estat català de fora del Sistema Solar, o familiars d’E.T. en busca del famós parent perdut.



MÉS ANTICS fletxa taronja

publicitat



COMENTARIS fletxa taronja

item
#25
PODEMOS és una estafa fletxa Ciudadanos i Podemos són els nous PP-PSOE dissenyats per la casta de l'IBEX35.Són les marques blanques del sistema per si "s'enfonsen" els originals del PP-PSOE.Promocionats per La6,Cuatro,Tele5 i A3 perquè tot segueixi atado y bien atado.
5 d'agost de 2015, 15.36 h

Carolina Bescansa de PODEMOS és filla d'una rica familia gallega fundadora de "LABORATORIOS BESCANSA", amics íntims de Manuel Fraga i dels Reis d'Espanya.
http://www.abc.es/local-galicia/20150321/abci-carolina-bescansa-dinastia-gallega-201503201936.html

Pablo Bustinduy del Consejo Ciudadano de PODEMOS és fill d'una ministra del PSOE, endollada a Red Electrica Española gràcies a les portes giratòries.Ha estudiat a París i Nova York.Amb només 31 anys ha viscut 7 anys als Estats Units.Bec... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 11   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#24
Som catalans fletxa i aviat independents
2 d'agost de 2015, 01.37 h

Venim a guanyar la independència, venim a desobeir a l'Estat i venim a construir un país Català lliure i sobirà. I el onze de setembre el món sencer en serà testimoni i ho veurà!


Valora aquest comentari:   votar positiu 14   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#23
2 d'agost de 2015, 01.06 h

Tornarem a trempar, tornarem a sortir i tothom votarà. Aquest 11S tot el món ho veurà. Tot un poble unit, alegre i combatiu! I el 27S per fi canviem la història! Tenim la gent, tenim aliats i moltes ganes de guanyar la glòria! Vivim uns moments èpics :)


Valora aquest comentari:   votar positiu 11   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#22
1 d'agost de 2015, 22.14 h

De cara el 27-S hem de concentrar el vot a les forces que aposten, sense complexos, per fer un salt endavant i iniciar el procés constituent que en poc temps ens durà a la independència. Els fonaments estan creats i els esdeveniments aniran molt més depressa del que alguns es creuen a partir del 27-S tot s'accelerarà. No serà fàcil i caldrà la màxima mobilització de la gent. Per això cal concentrar el màxim de vots en poques opcions 2:

1. La llista transversal de JUNTS PEL SÍ que ... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 7   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#21
1 d'agost de 2015, 18.34 h

-¿Qué es el sucursalismo?
+Sucursalismo es que mientras te roban en la cara te pongas al servicio del ladrón.

42 millones de euros al día nos quita el reino de españa a los habitantes de Cataluña.
Acabemos con este espolio y construyamos un país mejor para nuestros hijos y para nosotros.


Valora aquest comentari:   votar positiu 6   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#20
28 de juliol de 2015, 00.13 h

Votar otra cosa que no sea #CUP o #JxSí significa que te achantas ante el Estado español y decides someterte como un buen súbdito


Valora aquest comentari:   votar positiu 9   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#19
27 de juliol de 2015, 15.10 h

Cal convèncer com més gent millor perquè Junts pel Sí guanyi amb un gran resultat per començar el procés constituent cap a la República de Catalunya. Queda molta feina i poc temps.


Valora aquest comentari:   votar positiu 4   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#18
25 de juliol de 2015, 04.06 h

http://www.youtube.com/watch?v=5dy6JfeON60

Internacionalitzem la nostra lluita! Difonnent documentals com aquest del the Guardian, en anglès, on es tracta la relació entre el Barça i la lluita per la independència dels catalans. Catalans want to vote! Freedom for Catalonia.

INTERNACIONALITZEM i GUANYEM ((*((


Valora aquest comentari:   votar positiu 6   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#17
25 de juliol de 2015, 03.56 h

http://www.youtube.com/watch?v=zE2uxs1W7Ag

La independència de Catalunya no tan sols beneficiarà a Catalunya sinó inclús serà profitosa per a Espanya. Cal fer net.

Ara, amb el sotrac que suposa el procés independentista a Catalunya, Espanya té una oportunitat única: l'oportunitat de refundar-se. Espanya és un estat caduc, subsidiat per la UE, aclaparat per la burocràcia, amb tics dictatorial i feixistes heretat... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 8   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#16
24 de juliol de 2015, 11.08 h



Comunicado de la Resistencia Antiespañola :


Los acuerdos alcanzados entre algunas de las más importantes organizaciones políticas y ciudadanas que están a favor de la Independencia en Catalunya ( CDC , ERC , ANC , Òmnium Cultural ,etc. ) para concurrir en una lista unitaria a las elecciones del 27- S , muestran la fuerza que la unión entre las distintas organizaciones y plataformas puede aportar al Proceso de Construcción Nacional Catalán .

Han sido necesarias muchas reuniones para... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 10   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots


COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat



















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
On abunda més el seny, a Euskadi o al Principat?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.