directe ! a La República. N. 4126. Dijous, 28 de març de 2024 15:59 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

#xocdetrens fletxa

publicitat


Dimarts, 6 de novembre de 2007 05:00 h

La "cagada" del TGV...

Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional No hi ha cap vot
carregant Carregant

obres tgv ave
Comparteix
   


Amb el desastre del TGV, que va camí d'assolir proporcions catastròfiques, Zapatero i companyia no saben què s'estan jugant, i el servilisme genuflex del PSC pot acabar costant-li la presidència del Govern espanyol a en 'Supercatalunyipastarrufimillonoso'.

Sense anar més lluny, creiem que la societat catalana no serà capaç d'aguantar quatre setmanes més el via crucis de les Rodalies sud, amb retards diaris d'una hora a l'anar i una hora al tornar respecte al trajecte normal de Rodalies, sense almenys donar un vot de càstig al PSOE o mobilitzar-se contra els qui ens omplen Bellvitge d'esvorancs i no tenen ni la decència de dimitir.

Catalunya no és idiota, senyor ZP, i sis setmanes -i les que caldrà acabar afegint-hi- d'infern continu per centenars de milers de catalans per culpa d'una trista promesa electoral no és un mal menor. Amb la seva política de prepotència i cinisme, el PSOE està repetint els esquemes que van mobilitzar la ciutadania contra el PP ara fa quatre anys, amb l'afegit que si el PP va repartir els despropòsits per tot arreu -Prestige, Iraq, transvasament- els socialistes espanyols estan concentrant tots els desastres a Catalunya.

Al directe!cat ja vam avisar que l'alternativa de cobrir amb busos el trajecte de Rodalies no duraria només dues setmanes, tal com inicialment ens volia fer creure el Pinotxo Morlán i la seva jefa doña Urraca. Aquesta gent de Foment sabia perfectament que el desastre s'allargaria mesos, i van reclutar als busos que fan el servei alternatiu amb contractes de mes i mig o dos mesos, la durada que finalment tindrà la reparació del cataclisme si la incompetència hispànica no es supera a si mateixa.

Ningú hagués volgut el TGV si, d'entrada, ens haguessin confessat que implicaria aturar Rodalies prop de dos mesos. De fet fa cosa de sis mesos, quan Rodalies era un niu d'avaries constants, tampoc ens imaginàvem que la cosa acabaria tan malament. Esperem que Catalunya reaccioni, que el fatalisme derrotisme que es respira actualment no és propi d'una nació orgullosa i alegre com la nostra. Cal reaccionar amb fermesa i no deixar que la incompetència espanyola ens enfonsi el què queda de país. Veient com han anat les coses, qui dubta avui en dia que la Sagrada Família no s'enfonsarà?

MÉS ANTICS fletxa taronja

publicitat



COMENTARIS fletxa taronja

item
#5
jordi fletxa l'h
8 de novembre de 2007, 16.58 h

la sol.lució es l'objecció fiscal,però abans les nostres administracions han d'oficialitzar el problema català,divulgar-lo a la població i portar al govern espanyol als tribunals internacionals.
I el més important!!!!buscar la forma que el govern de l'estat no pugui fiscalitzar els bens dels objectors fiscals!!!


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#4
6 de novembre de 2007, 16.48 h

Arnau, no és que els catalans siguem idiotes: el que no som és catalans. Algú es pot pensar que aquests jocs estatals són innocents? Ens varen provocar amb el Carmel; ens varen provocar amb un estatutet de pa sucat amb oli; ens van provocar mutilant-lo; ens van provocar portant-lo, un cop aprovat, al TC; ens van provocar amb avaries contínues a rodalies abans de la catàstrofe total d'ara. I què va passar? Res. Nosaltres a treballar i a pagar (o a viure de les subvencions, com els exèrcit... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#3
6 de novembre de 2007, 12.21 h

De veritat que els catalans no som idiotes?
Per meteu-me que ho dubti molt, molt, molt.


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#2
Oriol fletxa Castellar del Vallès
6 de novembre de 2007, 10.33 h

I el que ens queda per patir!!

La llàstima és que els electors més garrulos seguiran votant als mateixos, poses un sofà i el voten, como eh de loh nuehtroh!

mare meva, és tan evident que ens cal la independència, que ja és absurd argumentar-ho!


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#1
6 de novembre de 2007, 06.14 h

Com es diu a la notícia, esperem que el vot català sigui assenyat i no vagi ni al PP ni al PSOE i sigui realment català i que els 'nostres' polítics acabin amb l'experiment que han engegat els espanyols a Catalunya, que semblen conillets d'Indies.


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat



















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
S’avalua bé? Qui sap avaluar?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.