directe ! a La República. N. 4126. Divendres, 29 de març de 2024 02:28 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

#xocdetrens fletxa

publicitat


Dijous, 17 de juny de 2010 05:00 h

La guerra 2.0 de PSC i CiU

Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional No hi ha cap vot
carregant Carregant


Comparteix
   


Documents relacionats

Aquests dies la xarxa catalana està vivint una peculiar batalla de campanyes propagandístiques entre CiU i el PSC, en el que suposa la segona gran batalla virtual després de la inundació del Twitter amb missatges paròdics contra Montilla impulsada pel web convergent Cativistes.

En aquesta segona ocasió, la batalla s'està lliurant als anuncis publicitaris que es troben a la majoria de diaris i portals catalans a la xarxa.

Primer va ser CiU qui va estendre per Internet el seu bànner del somriures, que contraposa el suposat rictus de pal de Montilla amb el somriure del nou logotip de CiU, tal com podeu veure a continuació:




Ara però, el PSC ha decidit contraatacar, i ho ha fet aprofitant el mateix anunci convergent i afegint-hi dues imatges més, on denuncien que Mas 'rigui' en l'actual situació de crisi econòmica i hi anteposen el seu lema 'Temps difícils, gent seriosa'.




Sigui com sigui, la polèmica dels anuncis boomerang, que ja es va viure a les darreres eleccions al Regne Unit, demostra que els equips de campanya de Mas i Montilla estan en plena forma, cosa que fa pronosticar una campanya electoral calenta, contundent i creativa.


MÉS ANTICS fletxa taronja

publicitat



COMENTARIS fletxa taronja

item
#4
Jordi-80 fletxa València
18 de juny de 2010, 02.06 h

Tens raó, Albert. Els polítics que tenim són el reflex de la societat que tenim. Però posaria una diferència: aquesta societat és com és sobretot perquè prima la ignorància, sobretot la ignorància i l'analfabetisme polític. En canvi, els polítics són com són amb tot el coneixement de causa, primant per damunt de tot la malícia. En la societat que patim hi ha molta ignorància; en la classe dominant que patim hi ha molta malícia.


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#3
Laura fletxa barcelona
17 de juny de 2010, 19.56 h

El PSC està acabadíssim, quina colla d'inútils, sobretot els de l'ajuntament de Barcelona


Valora aquest comentari:   votar positiu 2   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#2
Albert fletxa Tortosa
17 de juny de 2010, 09.15 h

Jordi-80, amb tots els respectes, realment encara dubtaves de l'estupidesa de la gent? Com explicaves doncs les majories polítiques? Com explicaves que la "gent" seguís caient en tots els paranys? Per la seva intel·ligència, pel seu criteri? No, home, no. La gent s'empassa els discursos d'aquests pirates, la "gent" adopta els discursos precuinats perquè "la gent" no vol o no pot pensar, perquè" la gent" té por de tenir criteri propi i prefereix els credos amb sonda gàstrica. Hi ha excepc... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 4   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#1
Jordi-80 fletxa València
17 de juny de 2010, 08.02 h

El menyspreu cap al poble de la sociovergència no té límits. Ara tracten la gent com a xiquets menuts, explicant la política amb cares del parvulari. És aquesta la mentalitat que creuen que té la societat. Però veient els resultats electorals, a vegades et fa dubtar.


Valora aquest comentari:   votar positiu 5   votar negatiu 2
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat



















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
S’avalua bé? Qui sap avaluar?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.