directe ! a La República. N. 4126. Divendres, 19 d'abril de 2024 20:27 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

#xocdetrens fletxa

publicitat


Dilluns, 21 de juny de 2010 05:00 h

Nicaragua executa Castells

Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional No hi ha cap vot
carregant Carregant

psc socialistes executiva
Comparteix
   


Aquest dilluns l'atenció informativa recaurà en les valoracions de les consultes sobre la independència celebrades aquest diumenge, però també en la compareixença del conseller d'Economia i Finances, Antoni Castells, que declararà en qualitat de testimoni davant el jutge que investiga el cas de l'hotel del Palau.

Segons ha pogut saber directe!cat, aquesta compareixença d'un conseller als tribunals no hauria arribat mai a materialitzar-se sense la complicitat del carrer Nicaragua. I és que, malgrat sembli paradoxal, ha estat gràcies als moviments de l'aparell del PSC que finalment s'ha autoritzat que se'l reclami davant el fiscal de delictes urbanístics, el que suposarà, a la pràctica, la mort política del conseller.

La branca Baix Llobregat del PSC tenia clar que calia parar els fums a Castells, en ser l'únic disposat a disputar el liderat del partit a Celestino Corbacho si Montilla s'estavella. La mateixa estratègia ha seguit el PSC amb Carles Martí i García Bragado a Barcelona: Els socialistes van fer dimitir al Carles Martí pel fracàs del referèndum, però en realitat ho van fer preventivament perquè sabien perfectament que Martí estava ficat fins les celles amb l'afer de l'hotel del Palau, i fent-lo dimitir abans evitaven que la polèmica els esclatés a les mans.

D'aquesta manera ara serà el Garcia Bragado, un 'peó' socialista sense cap mena de projecció política, qui pagarà els plats trencats. Des del carrer Nicaragua tenien clar que no podien cremar Carles Martí perquè segueix sent el relleu natural de Jordi Hereu i és qui els controla l'aparell a Barcelona. Només així quadra la dimissió exprés d'un peix tan gros com Carles Martí arran d'un tema tant irrellevant com els resultats d'un referèndum.



MÉS ANTICS fletxa taronja

publicitat



COMENTARIS fletxa taronja

item
#1
21 de juny de 2010, 13.18 h

Que n'és de bruta, porca i traïdora la política. Com no voleu que ixin grupuscles corruptes i corruptius arreu amb gent d'aquesta estofa ???


Valora aquest comentari:   votar positiu 1   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat



















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
Implants i implantació de musulmans

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.