directe ! a La República. N. 4126. Divendres, 26 d'abril de 2024 20:15 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

#xocdetrens fletxa

publicitat


Dijous, 31 de març de 2016 05:00 h

Merda de terrorista

Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 5 vots )
carregant Carregant

avio, lavabo
Un senyor es dirigeix a un lavabo d'un avió per fer de ventre

Comparteix
   


Malauradament durant els últims anys s'ha estès una por a tot allò que estigui relacionat amb un atemptat terrorista a un aeroport o als mateixos avions. Però no sempre els incidents tenen aquesta causa, ni de bon tros! Ha estat recentment el cas d'un home a Xipre que ha obligat el pilot d'un Airbus 320 d'Egyptair, que feia la ruta entre Alexandria i el Caire, a desviar-se i aterrar a Làrnaca. L'home, ha alliberat la majoria dels ostatges i ha demanat de veure la seva exdona. El president de Xipre va confirmar que "tot havia estat per una dona".

Però a vegades hi ha motius encara més sonats! Com el que ara us explicarem que va passar fa uns mesos però que és del tot cert.

A tots ens ha passat alguna vegada el fet de patir una mala digestió. D'aquelles que fan suor freda al front, de seure a la tassa més del que un desitja. D'aquelles que fan regirar els budells, un recaragolament etern de dolor... L'única solució possible per a retornar a la plenitud passa per expulsar allò que ho causa.
 
Aquest exemple sobrepassa totes les lleis gastrointestinals hagudes i per haver. Desafia la ciència de l'evacuació per via anal i posa de manifest la capacitat explosiva que pot arribar a crear un ser humà dins de les seves entranyes després d'un àpat mal digerit.
 
És el cas d'un passatger que, després de la seva colossal cagada al lavabo d'un avió de British Airways que volava cap a Dubai, va obligar a l'aparell a fer marxa enrere i tornar al Heathrow Airport de Londres. La causa? La merda. Les conseqüències? Una fortor, una ferum, una pestilència tan profunda, putrefacte i nauseabunda que no es podia suportar a bord. Davant de l'asfíxia dels passatgers i la possible pèrdua de coneixement dels pilots, la tripulació va decidir tornar enrere per fer terra i, immediatament, poder obrir les portes i respirar aire net.
 
Podria ser una història inventada però així ho narra el diari anglès Daily Mail. Especifica que el capità va informar els passatgers: les seves paraules van ressonar pels altaveus de l'avió deixant estupefactes als viatgers alhora que els va tranquil·litzar, ja que més d'un s'havia cagat a les calces (aquest cop en sentit figurat) pensant en un possible atac terrorista amb gas mostassa. El comandant pilot va dir solemnement i amb un fil de veu, ja que quasi no va poder agafar aire, que la pudor provenia d'un "excrement fecal líquid". També afirma el diari anglès que la tripulació va prendre aquesta decisió per evitar tenir "problemes de salut i seguretat". L'Avió va tornar a Londres al voltant de 30 a 40 minuts després de l'enlairament i els viatgers "van ser recol·locats en habitacions d'hotel i recompensats amb vals de menjar". Esperem que fossin dietes amb poc llegum i salses fortes, d'aquelles explosives...

Més d'un segur que va pensar... "quin vol de merda!".


MÉS ANTICS fletxa taronja

publicitat



COMENTARIS fletxa taronja


No hi ha cap comentari


COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat



















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
On abunda més el seny, a Euskadi o al Principat?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.