directe ! a La República. N. 4126. Dimecres, 24 d'abril de 2024 22:58 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

#xocdetrens fletxa

publicitat


Dijous, 10 de desembre de 2015 05:00 h

El madridisme caspós, incapaç d'acceptar que Cristiano Ronaldo sigui gai

Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 12 vots )
carregant Carregant

cristiano ronaldo, real madrid, Badr Hari
Cristiano Ronaldi i el seu íntim amic Badr Hari
© Twitter de Badr Hari

Comparteix
   


El Barça va guanyar el triplet i el Madrid va ser eliminat de la Champions per un gol de Morata, un ex de la seva pedrera. No va poder fitxar al porter de Gea per un error administratiu. Té un jugador apartat de la selecció francesa per extorsió a un company. Ha quedat eliminat de la Copa del Rei als despatxos per alienació indeguda. I, per si tot això fos poc, s'ha descobert que Cristiano Ronaldo viatja al Marroc per veure's amb el seu íntim amic Badr Hari. No s'ha d'entendre la possible homosexualitat com un problema però el club blanc, com ja ha fet altres vegades, intentarà evitar de totes, totes, que surti a la llum la veritat.

Des del directe!cat volem aprofundir una mica més sobre aquest tema que no és nou al club blanc. De fet, no seria la primera vegada que des de les oficines dirigides per Florentino Pérez s'intenta amagar l'homosexualitat d'un dels membres de la plantilla del Real Madrid.
 
Precedents: La portada de la revista Zero
 
L'últim número de la revista en paper Zero dirigida a un públic homosexual, havia de 'treure de l'armari' a un jugador de la primera plantilla del Real Madrid. El mateix director de la revista, Miguel Ángel López, explicava en una entrevista a El Mundo: "va preferir esperar un altre moment. Va dir que més endavant". Mentre esperàvem se l'ha pogut veure en les revistes del cor amb la seva suposada xicota, potser una tapadora per ocultar la seva autèntica orientació sexual. També hi ha el cas del jugador que va acceptar posar per a la revista, però el seu important club li va ho prohibir amenaçant-lo de retirar-lo de la plantilla. Va ser un noi molt valent, una llàstima que no pogués ser".
 
Els diners i l'economia
 
Molts jugadors de futbol tenen por a sortir de l'armari per les possibles conseqüències econòmiques o contractuals que poden patir. López afegia: "el que passa és que no es poden mesurar les conseqüències. Encara que amb els seus gols callarien moltes boques, cap ha tingut els collons suficients per afrontar tot el que se li tiraria a sobre. O això, o creuen que mantenen la postura més intel·ligent. Els més joves es tornen bojos pels diners, només pensen en el tema econòmic, a guanyar 10, 20 o 30 milions"
 
La venda de samarretes
 
Aquest important club important que va vetar a la revista Zero posar un futbolista de les seves files va ser el Real Madrid. Es diu que Florentino Pérez va arribar a dir que si se sabia, es deixarien de vendre moltes samarretes del jugador. També s'ha comentat que Jorge Valdano, en aquell moment director esportiu del club, va pagar una quantitat de diners a la revista Zero perquè s'oblidés del tema.
 
"Cristiano Ronaldo és gai"
 
L'escàndol ha saltat quan s'ha conegut que Cristiano Ronaldo s'ha comprat un jet privat per a poder viatger i escapar-se tres o quatre cops a la setmana al Marroc per a visitar al seu íntim amic Badr Hari. El rotatiu anglès 'The Sun' ha arribat a afirmar que mantenen una relació homosexual i que Cristiano Ronaldo viatja al Marroc en cerca de carantoines. Són escapades ràpides, de tot just unes hores, suficients per veure el seu company i tornar en el mateix dia. 'The Golden Boy', sobrenom d'Hari, el guia pels restaurants i locals més exclusius, tot i que també comparteixen experiències a casa seva. El diari 'The Sun' analitza la relació amb detall, incidint en els vols del jugador són per "donar-se carantoines" amb Hari, nascut a Amsterdam el 1984. El rotatiu cita Daniel Riolo, col·laborador francès del programa de televisió 'Touche pas a mon sport ', que ha explicat que tots dos "són alguna cosa més que amics".


Paris Hilton ja ho deia

La néta del fundador de la prestigiosa cadena d'hotels, Paris Hilton, va qualificar el portuguès de "massa gai" després de compartir nits de festa amb l'astre madrileny. En aquest sentit, l'entorn de Hilton assegura que "a ella li agraden els homes ben masculins". I és que segons asseguren els seus amics, Paris "pensava que els seus amics se'n riurien d'ella si sortia amb algú que camina amb flors als cabells", en referència a la cridanera vestimenta de la qual sol fer gala el portuguès.
 
Trist precedent
 

El jugador de futbol nigerià que jugava a la Premier League, Justin Fashanu, el 1990 es va declarar públicament com a homosexual en una entrevista exclusiva amb The Sun, convertint-se en l'únic jugador de certa importància en fer-ho fins aquest moment. Va afirmar haver tingut una aventura amb un membre del parlament conservador casat que va conèixer en un bar gai de Londres i "vam acabar al llit junts al seu pis de Londres". Posteriorment a causa de la pressió i de ser acusat falsament d'assetjament sexual es va suïcidar.
 

Linxament de la caverna
 
Què dirien els grans mascles ibèrics com Tomàs Roncero o Frédéric Hermel o Hugo Gatti o el mateix Guti? Seria molt bo poder veure aquests homenots cridaners de pèl al pit (potser el Guti no tant) defensant la seva estrella com ho han fet fins ara un cop hagi sortit de l'armari. És imaginable? Seria possible? Molt ens temem, però, que el madridisme caspós no està preparat per un xoc social així. 


MÉS ANTICS fletxa taronja

publicitat



COMENTARIS fletxa taronja

item
#7
BEJOTA fletxa bcn
17 de desembre de 2015, 17.40 h

N.B. AIXÓ DE CASPÓS ...LI RECORDO QUE'L R. MADRID FOU FUNDAT PELS CATALANS GERMANS PADRÓS.EL BARÇA ,PER UN SUÏS(JOHANANCAMPER I NO JOANCAMPER).


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 7
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#6
VISCA CATALUNYA LLIURE fletxa VISCA CATALUNYA LLIURE
13 de desembre de 2015, 16.52 h

VISCA CATALUNYA LLIURE


Valora aquest comentari:   votar positiu 4   votar negatiu 2
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#5
Synera fletxa Barcelona
11 de desembre de 2015, 12.58 h

#2 Magrejar-se, toquetejar-se, tocar-se, acariciar-se, grapajar-se, mimar-se, palpar-se, recorre's, sobar-se....


Valora aquest comentari:   votar positiu 8   votar negatiu 5
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#4
Synera fletxa Barcelona
11 de desembre de 2015, 12.46 h

Encara no han superat aquestes coses a Madrit?

El millor fora que el futbolista s'entenés amb en Floren.

I?


Valora aquest comentari:   votar positiu 6   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#3
pengyu fletxa Tarragona
10 de desembre de 2015, 21.28 h

El hijo que tuvo este fulano, fuè mas ho menos como los de Rajoy, resulta que alquilan una parturienta y hala ha correr. El ridiculo del REAL madrid si lo hiciera el Barcelona, todos los dias tendrìamos un calentamiento de coco. Ahora no pasa nada.


Valora aquest comentari:   votar positiu 16   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#2
Enric fletxa Sant Cugat
10 de desembre de 2015, 12.08 h

#1 Carantoines està acceptat http://www.diccionari.cat/lexicx.jsp?GECART=0026160

Està bé corregir però no cal passar-se de llest.


Valora aquest comentari:   votar positiu 20   votar negatiu 4
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#1
10 de desembre de 2015, 11.56 h


-fer-se moixaines. No "donar-se carantoines"
-una mica més que amics. No "alguna cosa"
-se'n riuen. No "es riuen"


Valora aquest comentari:   votar positiu 11   votar negatiu 8
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat



















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
On abunda més el seny, a Euskadi o al Principat?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.