directe ! a La República. N. 4126. Dijous, 25 d'abril de 2024 17:12 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

#xocdetrens fletxa

publicitat


Dijous, 21 de gener de 2016 05:00 h

Del CNI al Gran Hermano VIP

Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 6 vots )
carregant Carregant

el pequeño nicolás
El pequeño Nicolás

Comparteix
   


Francisco Nicolás Gómez Iglesias, conegut popularment com 'El pequeño Nicolás' és un estudiant espanyol de Dret (durant els 4 anys que porta estudiant només ha aprovat 4 assignatures) es va convertir en tota una celebritat espanyola quan va ser detingut a l'octubre de 2014 acusat de falsedat documental, estafa en grau de temptativa i usurpació de funcions públiques i estat civil, a més de ser imputat posteriorment per revelació de secrets, suborn impropi, malversació de cabals públics i tràfic d'influencies.
 
Aquest suposat estafador (oficialment) o veritable col·laborador de les grans esferes del PP i del CNI, des de fa uns dies participa al programa escombraria de Gran Hermano VIp.
 
Coincidint amb l'informe d'Intermón Oxfam que denunciava l'estat espanyol per tenir una de les desigualtats econòmiques més grans a Europa, només per darrere de Xipre, s'ha conegut el sou que guanya 'El petit Nicolás' per a participar-hi i és tot un escàndol:
 
El petit Nicolás, estrella de la present edició, cobra un sou de 4.000 euros diaris. Si tenim en compte que el salari més freqüent a Espanya és del voltant 1.100 euros al mes, segons dades de l'Institut Nacional espanyol d'Estadística (INE), el personatge televisiu estaria cobrant 120 vegades més que qualsevol ciutadà: 120.000 euros la mensualitat. En el cas d'arribar a la final i estar, com a mínim, tres mesos tancat a la casa, es traduiria en 360.000 euros el trimestre. Una xifra que no està gens malament tenint en compte, a més, que el personatge en qüestió ha arribat a tenir fins a vuit causes amb la justícia, algunes d'elles encara obertes.
 
Els sous de la #MarcaEspanya
 
- Què cobra Belén Esteban?
 
Segons el portal Cuantogana.com la princesa del poble espanyol, Belén Esteban, estaria guanyant uns 100 000 euros mensuals per les seves aparicions en el xou presentat per J.J. Vázquez,
 
- Què cobra Jorge Javier Vázquez?
 
Segons el mateix portal, guanya uns 3 milions d'euros anuals. Cobra 250.000 euros al mes. Ingressa una quantitat de 8.333 euros diaris.
Per tant, obté al voltant de 347 euros per hora. Per programa, s'embutxaca uns 20 000 euros.
 
- Què cobra Kiko Rivera?
 
A part de cobrar quantitats ingents als programes del cor que visita, cal destacar que en la seva faceta de fals DJ (fa veure que mescla cançons) El seu catxet se situava entorn dels 4.000 euros per sessió. Durant un estiu pot guanyar més de 90.000 euros.
 
- Què cobra el RubiusOMG?
 
El youtuber més famós de l'estat espanyol és el Rubius que ja té al seu canal prop de 16 milions de persones subscrites. Els seus vídeos acumulen visites i likes i això fa que calcula que cobra uns 2,5 milions d'euros a l'any, és a dir guanya 208.333 euros al mes o el que ve a ser el mateix uns 6.900 euros al dia.
 
- Que cobra Pablo Iglesias?
 
Segons el mateix portal, té dos sous: com a professor d'Universitat amb prop de 19 000 euros (2013) i com a autònom, el mateix any va generar uns ingressos que giren al voltant dels 50 000 euros, per activitats com l'escriptura de llibres, o la col·laboració i presentació de programes de televisió. Pablo Iglesias no va deixar massa clar d'on provenien els ingressos.


MÉS ANTICS fletxa taronja

publicitat



COMENTARIS fletxa taronja

item
#2
BEJOTA fletxa bcn
1 de febrer de 2016, 18.55 h

POLÍTICA, Avui a les 17:27h.

L’exprimer ministre letó nega haver cobrat per donar suport al procés

Un informe policial diu que Valdis Dombrovskis hauria rebut sis milions de l'entorn dels Pujol, segons Interviú

N.B.TARRACO,ET PREGUNTO EL MATEIX A CATALUNYA.


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#1
Tarraco fletxa Tarragona
21 de gener de 2016, 09.28 h

A España hi ha algú que conegui la vergonya aliena?


Valora aquest comentari:   votar positiu 17   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat



















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
On abunda més el seny, a Euskadi o al Principat?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.