directe ! a La República. N. 4126. Divendres, 29 de març de 2024 07:28 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

#xocdetrens fletxa

publicitat


Dijous, 24 de desembre de 2015 23:59 h

El 25 de desembre, l'església espanyola fa fum, fum, fum!

Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 3 vots )
carregant Carregant

Demetrio Fernández
Demetrio Fernández

Comparteix
   


Com més home és l'home, millor
 
El bisbe de Córdoba ha emès un missatge amb motiu d'aquestes festes de Nadal. Un cop més, l'església espanyola mostra sense complexos la seva cara més recalcitrant, casposa i retrògrada i, perquè no dir-ho, molt lluny del tarannà de l'església catalana.
 
En aquesta ocasió, Demetrio Fernández assegura que "l'home i la dona, creats en igualtat de dignitat fonamental, són diferents per a ser complementaris. Com més home sigui l'home, millor per a tots a la casa. Ell aporta particularment la cobertura, la protecció i la seguretat. L'home és signe de fortalesa, representa l'autoritat que ajuda a créixer. La dona té una aportació específica, dóna calor a la llar, acollida, tendresa. El geni femení enriqueix granment la família. Com més dona i més femenina sigui la dona, millor per a tots a la casa".
 
Respecte a la inseminació artificial, assegura que "els fills neixen del "abraçada amorosa", mai de l'aquelarre químic de laboratori".
 
Prohibir a un transsexual ser el padrí
 
Cal recordar que l'església espanyola acumula moltes expressions d'homofòbia, transfòbia, xenofòbia, masclisme, misogínia i altres expressions d'odi cap a minories socials. Per exemple, el bisbe de Cadis, Rafael Zornoza, va intentar impedir que un transsexual pogués ser el padrí del seu nebot, com volia la seva família, durant la cerimònia d'un bateig.









En contra de Zerolo
 
El socialista madrileny Pedro Zerolo va ser un reconegut activista gai i un dels artífexs que la llei entre el matrimoni entre persones del mateix sexe fos una realitat a l'estat espanyol. Doncs cal dir que l'arquebisbe de Madrid, Carlos Osoro, es va posicionar contra la missa homenatge es va oferir per Zerolo, simplement perla seva orientació sexual.








 
Les polítiques de gènere deformen la família
 
Seguim amb més exemples: el bisbe de Sant Sebastià, José Ignacio Munilla, recuperava el terme "desconstrucció" per acusar la "ideologia de gènere" d'acabar amb "el matrimoni i la família". "La ideologia de gènere i les polítiques que les emparen tenen a la seva agenda la desconstrucció del matrimoni i de la família" i "de la mateixa concepció natural de l'home".










El feminisme desconstrueix a la persona
 
El bisbe d'Alcalá d'Henares, Reig Pla, va escandalitzar a tothom amb la seva afirmació que "el feminisme ideològic és un pas en el procés de desconstrucció de la persona". Pla retreia a les dones que passessin del "feminisme sufragista" al "feminisme radical o al feminisme ginocéntric". Criticava la política feminista per tenir tendències polítiques vinculades amb els moviments que promouen l'avortament, l'atac al matrimoni monògam i indissoluble i a la maternitat".









Ajudar a les dones a tancar la ferida de l'avortament
 
El bisbe de Granada, Javier Martínez, recordat per haver-se negat, inicialment, a col·laborar amb la justícia per aclarir el cas d'abusos sexuals de Romanones, ha implantat un projecte destinat a ajudar i acompanyar les dones que viuen amb la "ferida" d'haver avortat perquè puguin plorar el seu dolor. Ha anunciat que crearà a Granada el "Projecte Raquel", una iniciativa emmarcada en les seves obres de misericòrdia que es dedicarà a ajudar i acompanyar dones que han avortat i "viuen amb la ferida".









Contra la independència
 
No només l'església espanyola ha volgut involucrar-se activament contra afers polítics en l'àmbit social, sinó que també en el territorial. El bisbe de València Antonio Cañizares Llovera va fer un al·legat contra la independència de Catalunya com un dels majors mals de l'estat espanyol. La seva sorpresa va ser l'oposició en bloc de l'església catalana que li etzibà una contundent resposta: La Conferència Episcopal de Tarragona va deixar clar que "no correspon a l'Església proposar una opció política".


MÉS ANTICS fletxa taronja

publicitat



COMENTARIS fletxa taronja

item
#4
Estas feministas amargadas lo que necesitan es un buen semental fletxa que las haga gozar haver si se les quita esa cara de amargadas restreñidas
6 de gener de 2016, 16.20 h

El feminismo se soluciona con un buen mango que las ponga en órbita mirando a Cuenca.El problema de estas catalufas es que son unas feministas reprimidas y victimistas.
Por eso en la region catalufa hay tantos puticlubs porque alli las mujeres son todas unas beatas feministas.
Viva Antonio Burgos!


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 10
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#3
Emili fletxa Terrassa
26 de desembre de 2015, 22.44 h

Però què poden saber unes persones del que és una FAMÍLIA, si no en formen cap?
O potser és per que en saben molt, no en formen cap. Heus ací el dilema ! ! ! !
El cas és parlar del que sigui.


Valora aquest comentari:   votar positiu 9   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#2
Raül fletxa Sant Llorenç de la Muga
25 de desembre de 2015, 17.24 h

Escoltant aquests comentaris veiem clara la raó per la qual l'Església viu al marge del món formant i adoctrinant una minoria cada vegada més insigniificant. D
Si no fos per les subvencions de l'Estat l'església catòlica a Espanya ja no existiria.

Raül


Valora aquest comentari:   votar positiu 18   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#1
Núria fletxa Barcelona
25 de desembre de 2015, 09.46 h

Fins ara no hi ha hagut cap comentari, perqué ens hem cadat muts tots plegats. Vaja faune. Quina esglesia més casposa. Jo quant vaig sentir aquet tal Demetrio en vaig fer un tip de riure. No en mareix cap altre qualificació que de masclista indesent.

Bon Nadal a tots i totes. Ja ho sabeu noies a fe bondat a ser carinyoses i servils o sino et poden amb tote la rao fotret un mal tanto i al altre barri. Al home quant mes home sigui millor.

Núria


Valora aquest comentari:   votar positiu 14   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat



















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
S’avalua bé? Qui sap avaluar?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.