directe ! a La República. N. 4126. Dissabte, 18 de maig de 2024 00:21 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

#xocdetrens fletxa

publicitat


Dimecres, 5 de març de 2008 05:00 h

El preu de les cireres

Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional No hi ha cap vot
carregant Carregant

cireres fruita
Comparteix
   


El primer quilo de les cireres més primerenques del món, que sortiran de Lleida el 12 de març, arribava ahir al matí a 620 euros en la subhasta per Internet que organitza l'empresa eBay. Oscar Ortiz, director comercial de Edoa, l'empresa productora, ha atribuït el preu final es destinarà a una ONG, Somriures de Bombai. La subhasta encara és oberta i manquen tres dies perquè finalitzi.

"Nosaltres creiem que és per la finalitat dels diners pel que està arribant a aquestes xifres", ha afirmat Ortiz. El guanyador de la subhasta recollirà el seu quilo de cireres a la Gal•la dels Premis Cherries glamour, en el Teatre Real de Madrid, el pròxim dia 13 de Març, en la qual EDOA premiarà a un personatge famós, a un empresari, a un projecte que treballi en el canvi climàtic, a un polític i a un programa de comunicació.

Amb la marca Cherry Glamour, Edoa començarà a comercialitzar les cireres el 13 de març, i acabarà abans del 20 d'abril, quan entrin en producció els cirerers convencionals. La companyia, que conrea 50.000 metres quadrats en dos hivernacles, un de 10.000 en Sucs i altre de 40.000 a Almacelles, ha triat com a musa de la primera edició dels premis a la model i presentadora Paloma Llac, que el dia 12 agafarà de l'arbre la primera cirera. Amb aquest acte, Edoa inicia la campanya La cirera més cara del món. La companyia preveu que durant quaranta dies el seu producte cotitzi en els mercats a més de 120 euros per quilo i espera conquistar el paladar dels consumidors habituals del producte.


MÉS ANTICS fletxa taronja

publicitat



COMENTARIS fletxa taronja

item
#1
6 de març de 2008, 21.07 h

Per què una companyia catalana ha de fer la seva gran presentació al teatre Reial de Madrid? Això val la pena que surti al Directe? Que se les confitin!


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat



















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
El vaixell espanyol naufragaria si no fos per l’aportació catalana

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.