directe ! a La República. N. 4126. Diumenge, 5 de maig de 2024 15:26 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

#xocdetrens fletxa

publicitat


Dilluns, 31 de març de 2008 05:00 h

Qui sobra al PP?

Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional No hi ha cap vot
carregant Carregant

aznar sirera
Comparteix
   


Continua la guerra interna dins el PP, ara ja estesa a diversos fronts. Si a Madrid Gallardón i Aguirre estan a l'expectativa esperant el moment en què Rajoy salti, a Barcelona la tensió continua instal·lada entre els populars catalans.

Els resultats del 9-M, defensats com a meravellosos i estratosfèrics segons l'argumentari repartit als populars, han provocat una decepció enorme entre la cúpula de líders populars, massa crescuda per tan poques quotes de poder acaparat. Davant la sonada derrota a les espanyoles, el partit navega entre un mar de piranyes apunt per cruspir-se l'actual direcció i els quatre continuistes que, enyorant el lideratge d'Aznar, s'apunten a Rajoy bombant tanta aigua com poden d'un vaixell que naufraga. A Catalunya, Daniel Sirera ha sortit del pas declarant que no cal renovar res, i assegurant que no es pot canviar "a la primera de canvi". Per Sirera, no és bo renunciar a les pròpies conviccions perquè les eleccions hagin anat "una mica malament".

El líder dels populars catalans, però, no se n'està de carregar contra militants del seu propi partit, en concret contra Montserrat Nebrera i els pocs Piquetistes que encara queden al PPC. En referència a les declaracions de Nebrera demanant que "s'amaguessin" aquelles cares del PP que "provoquen rebuig", Sirera ha estat taxatiu i visceral: "Els que sobran són aquells els que diuen que sobra algú".  Tot un dard enverinat cap a Nebrera, la personificació del sentit comú a les files dels populars. Un sentit comú que al PP de Catalunya té les hores comptades.

MÉS ANTICS fletxa taronja

publicitat



COMENTARIS fletxa taronja


No hi ha cap comentari


COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat



















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
Feijóo supera el casting com a tertulià de xou d’impacte

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.