directe ! a La República. N. 4126. Diumenge, 5 de maig de 2024 22:26 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

#xocdetrens fletxa

publicitat


Dimarts, 1 d'abril de 2008 05:00 h

Lliure amb 64 robatoris sota el braç

Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional No hi ha cap vot
carregant Carregant

robar robatori bolso lladre
Comparteix
   


Conduir a una certa velocitat et pot suposar la presó però robar 64 vegades no. Bé... deixant discursos populistes a una banda, la història que ara us expliquem és certa.

Un noi de només 18 anys ha robat ni més ni anys que 64 vegades als veïns, vehicles i establiments del Poble Sec, però seguix la seva vida tan tranquil.

Els Mossos l’han atrapat tres vegades aquest any in fraganti. Tot i així seguirà lliure. El jutge ha decretat en tres ocasions la llibertat per al lladre reincident. L'última vegada, que el van enxampar feia tan sols una setmana que ja l’havien detingut. Els productes robats eren des de bicicletes a telèfons, passant per cascos de moto.

Davant la proliferació de robatoris en l'interior d'aparcaments privats en Poble Sec, els Mossos d'Esquadra van activar un dispositiu de vigilància que va donar els seus fruits amb la detenció de Belkacem S, veí de Barcelona de 18 anys. El passat 17 de març, a les quatre de la matinada, els agents identificaven al jove quan sortia d'un garatge privat amb un aparell de música. A l'inspeccionar el recinte, van descobrir una habitació, propietat del seu pare, on emmagatzemava els productes robats, des de bicicletes a telèfons, passant per cascos de moto. En una sola nit, després d'accedir furtivament a estacionaments solitaris, era capaç de forçar fins a una vintena de cotxes i motos.

Després de quedar en llibertat el 20 de març per decisió judicial, el 27 va ser detingut de nou, al costat de tres joves més quan intentava accedir a un domicili de Sants. Després de passar a disposició judicial, va tornar a quedar en llibertat amb càrrecs. Dos mesos abans, els agents l’havien detingut ja després de comprovar que havia forçat 24 vehicles d'un estacionament.

Quantes vegades més haurà de robar perquè sigui engarjolat? S’admeten apostes!

MÉS ANTICS fletxa taronja

publicitat



COMENTARIS fletxa taronja

item
#2
L'Esteve fletxa LLiçà d'Amunt
3 d'abril de 2008, 20.45 h

Els que fallen , i massa, son els jutges al no aplicar la llei. Això s'arreglara el dia que a un jutge "estrella" (Garzón, Grande Marlasca...) els robin pel carrer, els fotin el cotxe particular, no l'oficial, o els hi fotin un bon ensurt a la seva familia.
Mentrestant.... aguanta i calla, poble..


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#1
antonio moreno fletxa barcelona
1 d'abril de 2008, 16.35 h

la justicia en el estado español es una merda, tenia que tener la piolicia como era como en Franco , para no respectar ningu derecho ,entonces ,las coses hirien mejor.


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat



















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
Feijóo supera el casting com a tertulià de xou d’impacte

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.