directe ! a La República. N. 4126. Dijous, 18 d'abril de 2024 18:50 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

#xocdetrens fletxa

publicitat


Dimecres, 7 de maig de 2008 05:00 h

L’altre passadís

Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional No hi ha cap vot
carregant Carregant

passadis barça madrid
Comparteix
   


Aquesta nit hi ha derbi. Un clàssic. Un Madrid – Barça. Però... oi que ens han deixat molt tranquils aquest cop? Cap mena d’expectativa, de promocions, d’allò de “falten 50 dies”, el gran duel està a tocar i un llarg etc...

No, aquest cop no hi ha hagut aquelles interminables prèvies o avant-matxos . I per què? Doncs perquè el Barça va llençar a les escombraries la lliga, o la va donar al Madrid (que ve a ser el mateix) ara ja fa setmanes. L’única cosa de la qual se n’ha parlat molt i s’han omplert pàgines i pàgines de premsa escrita i hores i hores de ràdio i televisió és del famós passadís que hauria de fer avui el Barça al Madrid.

Però ningú ha parlat de l’altre passadís. Aquesta humiliació que patiran avui els culés i aficionats del Barça ja la va patir el Madrid ara fa bastants anys.

Concretament fa 18 anys, quan el Barcelona va guanyar la primera de les quatre lligues consecutives i va néixer el que seria conegut mundialment com el “Dream Team”, dirigits per l'holandès Johan Cruyff. Llavors es va produir l'únic passadís entre ambdós clubs. La Lliga s'havia decidit amb molta antelació a favor del Barça, i a la jornada que tancava la campanya, els catalans havien de visitar el Santiago Bernabéu per a jugar el clàssic davant els blancs, que es van empassar l'orgull i van fer el passadís al campió.

Llàstima que el Madrid va guanyar aquell partit 1-0 amb gol d’Aldana al minut 47. Segur doncs, que almenys el Barça guanyarà!



MÉS ANTICS fletxa taronja

publicitat



COMENTARIS fletxa taronja

item
#1
Jordi Oliva fletxa Barcelona
8 de maig de 2008, 13.02 h

Ui culerots, quin mal us fa fer el passadís. Bastant lamentable que hagueu de recòrrer als records de fa 18 anys. I a sobre pre-potència (el Barça guanyarà...). juassssssssss
Ara toca empassar. Vinga, endavant Espanyol!


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat



















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
Implants i implantació de musulmans

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.