directe ! a La República. N. 4126. Dimecres, 1 de maig de 2024 16:40 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

#xocdetrens fletxa

publicitat


Dimecres, 30 d'abril de 2008 05:00 h

Pistolers a Alacant

Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 2 vots )
carregant Carregant

pistola bales dispar trets fum canó
Comparteix
   


El passat 25 d’abril es va celebrar una manifestació a Alacant per reclamar commemorar la batalla d'Almansa o la remissió de TV3 a la zona. Des de directe!cat volem denunciar uns fets molt greus. Un succés que va ser passat per alt per molts mitjans de comunicació. però per això mateix estem nosaltres! Ja és ben conegut que sovint no interessa mostrar certa unió catalanista al País Valencià. I molt menys comportaments de to neonazi per part de nacionalites espanyols.

Així doncs, lectors del directe!cat llegiu amb atenció!  Des d’Alerta Solidària han denunciat uns fets que no només indignen sinó que posen els pàls de punta. Un home va apuntar amb una pistola als manifestants concentrats a Alacant. Si encara no us ho creieu, observeu la foto:



Des del balcó, on onejava una bandera espanyola, l’home va treure una pistola i apuntà a totes aquelles persones que reivindicaven la seva catalanitat o el retorn de TV3 fent ús d’un dels drets que ens atorga l’Estat democràtic social i de dret: el dret a manifestar-nos. Sembla, però, que aquell home no estava gaire content en tenir tanta catalanitat a sota els seus peus. Així doncs, desenfundà la pistola i amenaçà de disparar.

Des d’Alerta Solidària critiquen dues coses que ens han cridat molt l’atenció. D’una banda la forta presència policial controlant la manifestació com si d’una concentració de criminals perillosos es tractés. És més, hi havia moltíssims policies de paisà, sembla ser. Però el més greu és que tota aquesta concentració de policia no va aturar ni detenir a l’assassí en potència amb una pistola a la mà. Però això no acaba aquí! Quan els manifestants van alertar al cos policial de la presència d’aquell boig armat, la resposta fou "Iros rápido y así no estaréis en la línia de fuego"

Indignant i vergonyós. No hi ha més paraules...


MÉS ANTICS fletxa taronja

publicitat



COMENTARIS fletxa taronja

item
#7
Alex fletxa Barceloma Ciutat
25 d'agost de 2009, 22.04 h

Els tendria que haver disparat a aquests independentistes, ells també ens "maten" psicologicament als qua ens sentim espanyols amb la seva politica racista, jo tinc una escopeta i quan catalunya s'intenti independitzar, em vaig a posar les botes, jo aniré pres, poc temps, però els independentistes aniran a la caixa per a sempre. VISCA ESPANYA I VISCA EL REI


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 2
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#6
en pau fletxa barcelona
3 de maig de 2008, 16.46 h

És tant greu que és difícil creure. Confiem que un fet tant esgarrifós ja s'haurà denunciat davant la jústicia, i les persones que han estat amenaçades faran tot el possible perquè aquest tiu vagi a la presó o pagui el que li correspon per això... o no? Perquè si aquests fets, com tants d'altres, no es denuncien i no fem res més que escandalitzar-nos, de què serveix tanta queixa? Malauradament, com quasibé sempre no passarà res, i ells hi tornaran.


Valora aquest comentari:   votar positiu 1   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#5
Joan fletxa País Valencià
3 de maig de 2008, 08.53 h

Gràcies Adolf, així ho faré. Clar que sí. Si no, què ens queda?

Un salut,
Joan.


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#4
Adolf fletxa Mont-Olivet_València
2 de maig de 2008, 08.42 h

Resposta a Miquel:Les comarques de l'antic Regne valencià són tan catalanes com l'Empordà i la Terra Alta. Si les perderem, les perdriem tots els catalans, però en especial tú que esdevindries primera línia de confrontació territorial,davant per davant amb espanya. Recordem que terres ahores d'ara dites espanyoles com ara Múrcia i Almeria foren repoblades per catalans fa segles ( i si no, vegeu-ne la toponimia). És per aixó que Alacant (totes les comarques meridionals) són estratégic... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#3
Joan fletxa País Valencià
1 de maig de 2008, 09.26 h

La realitat del País Valencià és molt complexa. Hi ha molta gent vinguda de fora. Hi ha comarques castellanoparlants i valencianoparlants, i ara més que mai postures radicals d'uns i d'altres fomentades, més que mai, per uns mitjans de comunicació parcials, i manipuladors. Un exemple; jo no m'atrevisc a portar un adhesiu del ruc al cotxe, per por de que me'l lleven en el millor dels casos o que em façen qualsevol altra cosa.

Per cert, on puc aconseguir un adhesiu d'estos del famós ruc c... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#2
30 d'abril de 2008, 11.55 h

Miquel de tarragona, et convido a deixar de dir ruqueries. Al país valencià hi ha més gent independentista de la que et penses. En tot cas et volia preguntar: potser no hi ha espanyolisme i gent de parla castellana al principat?


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#1
Miquel fletxa Tarragona
30 d'abril de 2008, 11.13 h

Convido els valencians a vindre a viure a la Catalunya de més amunt. Deixeu aquesta maleïda gent i visqueu entre nosaltres.


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat



















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
Feijóo seria un bon tertulià de xous d’impacte

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.