directe ! a La República. N. 4126. Dimecres, 1 de maig de 2024 21:28 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

#xocdetrens fletxa

publicitat


Dimarts, 29 d'abril de 2008 05:00 h

Què se sent dins la portada de “El Jueves”

Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 2 vots )
carregant Carregant

jueves censurat prínceps 2.500
Comparteix
   


Tots recordem ara fa uns mesos que la revista de sàtira política feta aquí a Barcelona “El Jueves” va ser retirada per considerar-se ofensiva per la família real. Tan fou així que fins i tot el seu director i el cap de redacció van ser multats per l’Audiència Nacional.

Tampoc podem negar que tot aquell afer va brindar una oportunitat d’or a la revista per vendre més exemplars que mai. El servidor de la seva web va petar per l’allau de visites. Les revistes van desaparèixer dels quioscs. A més, aquella mateixa portada va donar la volta per tots els mitjans de comunicació i, gràcies a aquella retirada, es convertí en quelcom molt més transcendent del que era inicialment.

Doncs bé, des de “El Jueves” encara en treuen profit de la famosa foto on es veia al Príncep Felip enculant a la Leticia. En aquest cas va ser en el Saló del Còmic a Barcelona. Van muntar una portada gegant deixant dos petits orificis als caps del Príncep i de la Leticia. D’aquesta manera, un podia experimentar què se sent dins d’una portada de “El Jueves”. I encara més! Sentir què se sent dins d’una portada censurada per la justícia espanyola. Tot un orgasme de sensacions sense dubte!

De fet, ho podeu comprovar. Aquí us enllacem unes quantes de les fotos que podreu trobar a la mateixa plana de “El Jueves”.








MÉS ANTICS fletxa taronja

publicitat



COMENTARIS fletxa taronja


No hi ha cap comentari


COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat



















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
Feijóo seria un bon tertulià de xous d’impacte

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.