directe ! a La República. N. 4126. Dimecres, 1 de maig de 2024 18:44 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

#xocdetrens fletxa

publicitat


Dimecres, 30 d'abril de 2008 05:00 h

Sirera.CAT

Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 1 vot )
carregant Carregant

daniel sirera ppc
Comparteix
   


Daniel Sirera és del PP. De fet, representa el bàndol més pròxim a Mariano Rajoy. És a dir, una postura molt diferent d’aquella estranya i incòmode posició que va intentar adoptar Josep Piqué marcant un perfil propi per al Partit Popular de Catalunya i que, com tot hom sap, no tan sols no se’n va sortir sinó que va haver de fugir cames ajudeu-me després que en vàries ocasions, des de Madrid, li van capar les ales (per no dir quelcom més contundent).

Però a can PP no saben per on tirar. Realment és molt (per no dir del tot) incompatible ser tan nacionalista espanyol i alhora dir que també s’és una mica català. Són dos conceptes tan antagònics, tan contraposats, que és inevitable que es produeixin situacions tan inversemblants com les que ara us explicarem.

Daniel Sirera estrena, atenció, un .cat ! Sí, sí! Així tal i com ho escolteu. El portal de l’home que aspira a remenar les “Sireres” al Partit Popular a Catalunya s’ha fet un web amb el domini .cat. Aquí en aquest enllaç ho podeu comprovar vosaltres mateixos.

Però no només això! Ara us oferim la “sirereta” del pastís. Daniel Sirera pot ser un be amagat dins de la pell d’un llop que, no ens enganyem, no acaba de fer gaire por. Sinó mireu aquest noi que va decidir un dia posar-se el CAT a la seva matrícula. Una distinció que va eliminar qui fou el seu cap ara fa anys, José Maria Aznar.

I és que amb aquestes actituds és normal que la ciutadania ja no confi en els polítics. Què està passant!

De fet, esperem en alguna futura edició d’aquest Punt de Mira oferir-vos una foto de l’Estelada que té penjada al menjador, just a sobre de la televisió, en Daniel Sirera. També oferir-vos com balla sardanes d’amagat al seu soterrani i mostrar-vos els calçotets que té amb el burro català estampats. De tant en tant, al burro se li aixeca la cua!





MÉS ANTICS fletxa taronja

publicitat



COMENTARIS fletxa taronja

item
#3
Anna fletxa Manlleu
30 d'abril de 2008, 12.25 h

Bitxo: Crec que segons la normativa del puntCat l'empresa o persona en qüestió té 6 mesos per "adequar" la plana web al català (crec, eh!).

Per cert bona trobada !


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#2
30 d'abril de 2008, 11.33 h

doncs jo crec que un .sub o el 'sub' enganxat al cotxe li quedarien mlt millor.... sub de subnormal és clar...


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#1
Bixo fletxa L'H
30 d'abril de 2008, 09.28 h

Diria que el .cat d'en Sirera incompleix la normativa, no és cert? Hi he entrat i tot i ser un .cat no hi ha ni una paraula escrita en català. Hauríem d'avisar les autoritats competents per a que li tanquin el web i li fotin una sanció escarmentadora. Sobre la foto del CAT de la matrícula...esteu segurs que l'està enganxant? Jo opino que és a punt d'arrencar-la del cotxe, que ves a saber de qui és.


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat



















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
Feijóo seria un bon tertulià de xous d’impacte

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.