directe ! a La República. N. 4126. Dijous, 28 de març de 2024 09:21 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

#xocdetrens fletxa

publicitat


Dijous, 24 d'abril de 2008 05:00 h

Alarma intestinal

Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional No hi ha cap vot
carregant Carregant

water lavabo caca cagarro
Comparteix
   


Segurament, mai un laxant havia sigut tan fort. Us imagineu un laxant que el que provoqui és irritació en les mucoses de la boca, faringe, esòfag i teixit intestinal, alhora que pot provocar nàusees, vòmits, mals de panxa i trastorns gastrointestinals, que en alguns casos poden arribar a ser greus?

Doncs precisament tot això és el que pot fer un producte etiquetat com a laxant però que no ho és. Així ho ha alertat la Generalitat de Catalunya. Es veu que per error, s'han comercialitzat en farmàcies de les comarques del Barcelonès i del Vallès Occidental uns 90 envasos amb l'etiqueta de sulfat de magnesi anhidre, utilitzat com laxant, però que en realitat contenen sulfat de manganesi.

En el cas que alguns dels compradors ja hagin fet ús d'aquest producte, Salut recomana acudir al metge per a una revisió.

El producte ha estat envasat "originàriament" per la Farmàcia Coliseum de Barcelona, segons ha informat la Generalitat, que ha procedit a immobilitzar els envasos en origen. En funció de la informació que es té fins al moment, la Generalitat creu que s'han pogut distribuir un nombre limitat d'envasos, uns 90, alguns de 100 grams i altres de 250 grams.

Des del Departament de Salut s'ha demanat als ciutadans que en les últimes setmanes hagin pogut adquirir un preparat d'aquestes característiques que deixin d'utilitzar-lo, conservin l'envàs del producte i que es posin en contacte amb el servei de Sanitat Respon (902 111 444) per a lliurar les seves dades amb la finalitat que inspecció sanitària pugui recollir-lo.


MÉS ANTICS fletxa taronja

publicitat



COMENTARIS fletxa taronja

item
#1
24 d'abril de 2008, 22.20 h

és manganés no manganesi


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat



















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
S’avalua bé? Qui sap avaluar?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.