directe ! a La República. N. 4126. Dissabte, 27 d'abril de 2024 02:49 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

#xocdetrens fletxa

publicitat


Divendres, 14 de setembre de 2007 05:00 h

CiU i el clombuterol

Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional No hi ha cap vot
carregant Carregant

seu cdc cat nord
Comparteix
   


Convergència i Unió creix territorialment d'una manera anormal i malsana, talment com si haguessin ingerit clombuterol.

Aquests dies anunciaven amb bombo i plateret la nova seu de CDC a la Catalunya Nord, una filial inflada i sense cap influència real Pirineus enllà, però amb un flamant edifici d'aquests tot emmirallat, que fa molt maco i queda ben internacional.

La trista realitat és que Convergència i Unió no té cap mena de representació a la resta dels Països Catalans, ni té intencions de fer-ho a curt i mitjà termini.

No tenen cap mena de representació al País Valencià, no tenen cap mena de representació a les Illes -el més similar a una representació era la presència de la musa Maria de la Pau Janer a les files del PP- i, encara més fort, no tenen cap representació a la Franja de Ponent, d'on, per més inri, és el secretari general de CiU, Josep Antoni Duran i Lleida.

Suposem que després de l'operació reformista -per no dir paternalista- del gran estratega Miquel Roca van perdre les ganes d'aventures Principat enllà, però un partit que es proposa defensar la catalanitat hauria d'ampliar les seves mires i atrevir-se, d'una vegada per totes, a esdevenir veritablement representatiu de la realitat del país.

MÉS ANTICS fletxa taronja

publicitat



COMENTARIS fletxa taronja

item
#2
Pedro Judez fletxa Barcelona
15 de setembre de 2007, 22.47 h

Bé per cdc. Amic redactor d'aquesta que us sembla mala notícia: podríeu recordar que la Catalunya Nord sempre ha estat Catalunya, mai va tenir Parlament propi, ni lleis pròpies, ni govern propi, com sí vàren tenir-ne la resta de territoris de la Confederació que ara diem Països Catalans. Així que és molt més lògic que els catalans del sud ens preocupem dels catalans del nord que no dels valencians, mallorquins i resta, que faran el que ells vulguin sense preguntar-nos, com sempre han... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#1
Mónsalvatge fletxa dels càtars
14 de setembre de 2007, 18.24 h

Operació Reformista on a més del patriota Miquel Roca i Garrigues Walker, el número 3 de la llista era l'ex-president del R.Madrid Florentino Pérez, que va ser qui va pagar l'invent fallut del PRD a part de la que va ser ministra del PP Pilar del Castillo, tots ells personatges de reconeguda catalanitat.
Per cert convé recordar que després del fiasco a la empresa costructora del Sr. Florentino Pérez, ACS se li va adjudicar per part de la Generalitat , la construcció de la autopista de p... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat



















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
On abunda més el seny, a Euskadi o al Principat?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.