directe ! a La República. N. 4126. Divendres, 29 de març de 2024 02:35 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

#xocdetrens fletxa

publicitat


Dilluns, 10 de setembre de 2007 05:00 h

A què juga Josep González?

Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 3 vots )
carregant Carregant

josep gonzalez pimec
Comparteix
   


El president de la patronal Pimec, Josep González, sembla haver revifat. El 28 de juliol es va saber que havia venut la seva empresa, la fàbrica de cables Furas, a la competència, l'alemanya Leoni, després de cinc anys seguits de pèrdues. Com a part de l'acord, Furas havia de tancar una de les seves dues plantes a Piera i fer fora 94 treballadors del 310 que té l'empresa en total. La producció es traslladarà a Hongria. Ja es prou curiós que un empresari que ja no té empresa vulgui continuar presidint els empresaris, una cosa que ens posa a l'alçada del sapastre José María Cuevas i la sinistra CEOE; però això no és tot.

Després d'anys de servilisme convergent, González s'ha de recol·locar urgentment, perquè l'expedient de regulació d'ocupació de la planta de Piera depèn del departament de Treball, en mans d'una de les més obedients executives de José Montilla, la consellera Mar Serna. Que tot vagi bé per als seus interessos té un preu, i González ja l'està pagant: va tallar qualsevol intent de protesta de Pimec per la gran apagada de Barcelona, no ha dit ni piu sobre el caos de les infraestructures i no només això: no va anar amb la delegació d'agents socials que va anar a protestar a Madrid, i a més no va protestar perquè no l'havien convidat. Es comenta a més que està organitzant actes de masses amb petits i mitjans empresaris per a que li facin l'onada a Montilla. És el preu del silenci servil d'un empresariat que massa sovint no està a l'alçada del país, i després en paga les conseqüències. Roma, ni Madrid, no paguen traïdors.

MÉS ANTICS fletxa taronja

publicitat



COMENTARIS fletxa taronja

item
#5
Joan M. fletxa Barcelona
15 de setembre de 2007, 17.54 h


En aquest país tenim el costum de criticar. Però a més ho fem sense coneixement de causa i sense ànim constructiu sinó més aviat destructiu i gratuït.
Deixeu-me aclarir algunes coses.
En un món globalitzat com l’actual, jutjar si vendre una empresa és o no positiu és una mica absurd. Vendre no significa plegar de ser empresari sinó contribuir a donar sortida a una sèrie de problemes minimitzant els danys. Enlloc de fer fora tothom s’intenta que les persones i l’activitat m... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#4
Quim S. fletxa Tarragona
11 de setembre de 2007, 17.28 h

Com a empresari i soci de Pimec, deixeu-me dir que ens han demanat que omplim actes de Pimec amb Montilla per que s'han de decidir coses importants, i que aquestes coses importants no tenen a veure amb l'entitat, sinò amb els negocis privats del senyor president, Josep González.Per la resta estic d'acord amb el company de Palau. Però gràcies Directe.cat per explicar una gran veritat que a nivell de l'entitat era un secret a crits. Prou de fer mal a Catalunya!


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#3
Medir fletxa Palau
10 de setembre de 2007, 19.22 h

Com empresari i soci de Pimec permeteu-me expresar la meva sorpresa.
Pel demés cal aplicar el benefici del dubte.
Josep Gonzalez ha estat escollit fa menys d'un any President de Pimec en unes votacions perfectament democrátiques, si algú el vol substituir, s'haurà d'afiliar a PIMEC, sol·licitar un congrés extraordinari i presentar la seva candidatura perquè en cas que dimitís, suposso que el substituiría el sots-president.
i us puc assegurar haver-lo escoltat en ocasions, criticant ... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#2
Josep Saragossa fletxa Cornellà
10 de setembre de 2007, 17.35 h

Aquest Gonsales el que hauria de fer és deixar pas a les noves generacions d'empresaris AMB empresa Ja n'hi ha prou de professionals de les entitats que parlen del que no saben. A mes ha de ser un empresari d'exit per a dir a d'altres empresaris com han de fer la seva feina, quina autoritat té un empresari arruinat? Pas a la nova generació ja!!!!


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#1
Roger Fernández fletxa Pardinyes (Lleida)
10 de setembre de 2007, 13.45 h

Carai, quin pàjaru! És patètic com la gent cuita a salvar el cul, fins i tot traïnt la seva pròpia ideologia i fidelitats. Lamentable!


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat



















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
S’avalua bé? Qui sap avaluar?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.