directe ! a La República. N. 4126. Divendres, 29 de març de 2024 09:30 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

#xocdetrens fletxa

publicitat


Dimarts, 11 de setembre de 2007 05:00 h

Paulina Rubio en català

Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional No hi ha cap vot
carregant Carregant

roger mas
Comparteix
   


Avui que la celebració institucional de la diada tornarà a "gaudir" de flamenc català -tot i que cantat en castellà-, hem cregut convenient fer el nostre particular homenatge al pastitx lingüístic amb un dels hits d'aquest estiu, la versió que el cantautor Roger Mas fa del tema 'Ni una sola palabra' de Paulina Rubio.

La versió de Roger Mas, que va començar a interpretar-la com una broma en els seus concerts intimistes però que mica en mica s'ha convertit en un divertit "clàssic", ja ha superat les 11.000 visites al Youtube, i continua sumant adeptes.

La gravació és de fa dos mesos al Castell de Cornellà, però l'èxit de l'adaptació no s'ha limitat als concerts. El mateix Roger Mas fou convidat a cantar-la a El Club de TV3, on el becari de torn insistia a preguntar-li al cantautor si pensava afegir-la al seu proper disc. En Mas li contestava amb cordialitat la innocentada, però deixava clar que el 'ni una sola paraula' no passava d'una broma, i el tipus de música que ell fa i amb el que gaudeix és totalment diferent.

És el que passa quan una broma com el cover de la Paulina Rubio acaba agafant massa volada. Quan l'anècdota graciosa acaba eclipsant la deliciosa música intimista i compromesa amb què Roger Mas farceix els seus concerts. Una broma, doncs, de notable èxit, que volem compartir amb la nostra audiència.


Com una broma ens sembla -encara no ho havíem dit?- tornar a escoltar flamenc a la diada, enlloc de convidar-hi en Roger Mas a cantar-nos no aquest, sinó d'altres temes de la seva notable discografia.

MÉS ANTICS fletxa taronja

publicitat



COMENTARIS fletxa taronja


No hi ha cap comentari


COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat



















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
S’avalua bé? Qui sap avaluar?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.