directe ! a La República. N. 4126. Divendres, 29 de març de 2024 14:02 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

#xocdetrens fletxa

publicitat


Dilluns, 21 de setembre de 2009 05:00 h

La dictadura de Canal 9

Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional No hi ha cap vot
carregant Carregant

canal 9 rtvv
Comparteix
   


Que el Canal 9 és la prolongació mediàtica de l'aparell del PP és sabut per tots els valencians. Tots els sindicats de professionals han denunciat que la televisió pública valenciana no assoleix els nivells mínims de pluralitat i rigor en les seves informacions, i en aquest sentit els canvis fets a la direcció de l'emissora no han fet sinó perpetrar la línia presidencialista i manipuladora dels informatius valencians.

Després de destituir Pedro García, l'anterior director de la RTVV, per vinculació amb el cas Gürtel, des del Govern valencià s'ha col·locat al capdavant de les emissores a un nou hooligan popular, en aquest cas José López Járaba, fins ara director del canal 24.9 de la casa i delegat d'un mitjà tant objectiu com l'ABC al País Valencià.

A dia d'avui els nivells de qualitat de Canal 9 són la riota d'Europa, i la defensa que l'emissora va fer del president Camps durant el Cas Gürtel va ser tant poc professional que a estones es confonia la pública valenciana amb una assessoria d'imatge del president. Només cal recordar que quan Camps va declarar davant el jutge, els informatius valencians van obviar dir la paraula 'imputat' a la notícia, una estratègia informativa germana de la que va practicar Telemadrid amagant la seva pròpia trama del Cas Gürtel.

El sectarisme de la pública valenciana és tal que, en una entrevista recent al programa La Tertúlia, la socialista valenciana Carmen Martínez va decidir saltar-se el guió i va denunciar en antena la falta de pluralitat informativa i el dèficit democràtic que pateix el País Valencià i en concret el Canal 9, on no s'ha pogut parlar del Cas Gürtel, per exemple. No cal ni dir que, enlloc de deixar-la expressar-se, el 'periodista' afí a Camps Xavi Carrau va atacar aquesta sortida del guió de la política del PSPV, la va titllar d'ignorant i li va recriminar que aquell no era l'espai on expressar-se, emplaçant-la a que ho fes a les Corts.

A continuació podeu veure un vídeo amb la denúncia de la política del PSPV i la posterior càrrega del periodista filopopular, que ja li ha valgut la condemna del PSPV i el Bloc i, suposem, les felicitacions del PP valencià.




MÉS ANTICS fletxa taronja

publicitat



COMENTARIS fletxa taronja

item
#2
22 de setembre de 2009, 18.22 h

Quina cara més dura, aquesta gentola del Canal 9, pur franquisme sociològic... El que passa és que el PSPV no és gaire millor; és un desastre amb potes que al seu dia, els anys 80, va vendre el país i va claudicar en tot el que va poder.


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#1
Ferrer fletxa Sabadell
22 de setembre de 2009, 15.23 h

a destacar que:



"els periodistes marquem quina es la actualitat política"



es a dir, que amagueu el que als vostres grups no els interessa.



"els periodistes som els representants del poble"



i jo tota la vida pensant que aquests eren els polítics que votem.



quina vergonya de canal i de gent que hi treballa.


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat



















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
S’avalua bé? Qui sap avaluar?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.