directe ! a La República. N. 4126. Dissabte, 20 d'abril de 2024 15:58 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

#xocdetrens fletxa

publicitat


Dilluns, 7 de setembre de 2009 05:00 h

Cóppulo marca perfil

Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional No hi ha cap vot
carregant Carregant

catalunya ràdio
Comparteix
   


Aquest dilluns arrenca la nova temporada de Catalunya Ràdio, una temporada on l'emissora, sota la direcció de Ramon Mateu, haurà d'intentar recuperar l'audiència perduda els darrers anys. N'hem parlat molt del daltabaix que ha patit la ràdio nacional de Catalunya d'ençà que va caure a mans de Montserrat Minobis primer i Oleguer Sarsanedas després. Miquel Calçada també en parlava -i no pas positivament- aquests dies en ocasió del darrer acomiadament forçós d'una estrella de l'emissora, Xavier Solà.

Aquest nou curs radiofònic les grans esperances per tal de recuperar el lideratge són Manel Fuentes i Sílvia Cóppulo a les franges de matí i tarda. Fuentes ja avisava aquest diumenge al Periódico que es distanciarà del perfil desacomplexadament catalanista que lluïa Antoni Bassas. Segons ell, el seu Matí serà 'un matí de tots, estar obert a totes les sensibilitats, més nacionalistes o menys'. Tot i això, el jove comunicador català es comprometia a 'valorar el que ens és propi i ho hem de defensar. Hem de cuidar la llengua, la cultura, la tradició, valorar els nostres escriptors, els nostres espectacles'.

De moment Fuentes ha recuperat antics tertulians, com Antoni Puigverd, ha invertit la tendència a la descapitalització de l'emissora fitxant col·laboradors provinents de Rac1 -Xavier Bosch, exdirector de l'AVUI i del matinal de la competència, serà tertulià de la Lliga de Campions- i fins i tot es compromet a millorar el seu català si el servei d'assessorament lingüístic li demana.

Per altra banda, a la tarda Sílvia Cóppulo començarà marcant el perfil socialista que sempre l'ha caracteritzada, herència dels 10 anys de magazine a COM Ràdio: d'entre l'amplíssima gamma de polítics que té el Principat, la periodista s'ha decantat per Celestino Corbacho com a primer entrevistat.

Ah, i aquells qui patien per la pobra Neus Bonet: ja hem fet córrer la veu per esbrinar què coi se n'ha fet.


MÉS ANTICS fletxa taronja

publicitat



COMENTARIS fletxa taronja

item
#3
9 de setembre de 2009, 10.25 h



La temporada comença. No 'arrenca'.




Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#2
l'Esteve fletxa Vallés Oriental
8 de setembre de 2009, 21.04 h

No vull pas entrar a valorar la valua professional del Fuentes i la Coppulo , doncs no em considero capacitat per tal menester, però si vull repetir el que vaig dir fa unes setmanes quan es van anunciar aquest "fixatges" per part de Catalunya Radio.

Son dos comisaris mes de la crosta sociata.


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#1
7 de setembre de 2009, 13.02 h

Vaja doncs, Veig que no arreglem res. Aquesta emissora continuarà estant mangonejada i en mans socialistes com ara. Més a més, en quan a com hom hi parla el català, veig que serà pitjor que fins ara, ja que es parlarà un millor català, "només" si el servei d'assessorament linguístic ho demana. Vaja, que podran putejar encara més la nostra llengua ja quasi perduda llengua. Més del què ho era fins ara: Cataespanyola. Quina vergonya. I per què vull jo una altra emissora cataespanyola ?... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat



















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
Implants i implantació de musulmans

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.