directe ! a La República. N. 4126. Divendres, 3 de maig de 2024 10:25 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

#xocdetrens fletxa

publicitat


Dimarts, 4 de gener de 2011 05:00 h

La Catalunya Oberta prescindeix d'Enric Vila

Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 3 vots )
carregant Carregant


Comparteix
   


A l'escriptor i polemista Enric Vila li ha sortit cara la seva defensa de Joan Laporta. Aquest sembla que ha estat el detonant de la purga i la rescissió de l'espai d'opinió de què gaudia al portal de la omnipresent Fundació Catalunya Oberta.

Vila acumula un llarg reguitzell d'enganxades per allà on ha escrit. A final del 2009 es va enfadar, i de valent, amb directe!cat per un punt de mira que explicava amb arguments una relació d’amistat entre opinadors i Macià Alavedra i Lluís Prenafeta.

Al juliol d'enguany, va protagonitzar un agre intercanvi de retrets via blog amb el seu examic Salvador Sostres, a qui li va acabar dient: 'Que et bombin'.

Ara, la Fundació Catalunya Oberta -de la qual Prenafeta n'és secretari general- ha decidit prescindir de Vila a causa de l'article Mas versus Laporta. Ell mateix explica al peu de l'article que 'la Fundació Catalunya Oberta ha decidit prescindir dels meus articles d'opinió', i afirma que dóna les gràcies 'als lectors que han fet d'aquesta columna una les més llegides del butlletí'.

En l'article en qüestió, Vila afirmava que Mas 'porta dins' 'un membre d'aquesta classe dirigent mesquina, que vol manar de franc i carregar els neulers dels seus fracassos als seus compatriotes'. Assegurava també que 'Mas està envoltat de llepes', que 'de vegades Mas és petit d'ànima' i, sobre Laporta, afirmava que 'no hi ha cap altre líder que posi Mas tan nerviós, ni que l'obligui a fer la pantomima, perquè no hi ha cap altre líder que li pugui fer ombra o deixar-lo en evidència'.

MÉS ANTICS fletxa taronja

publicitat



COMENTARIS fletxa taronja

item
#2
JORDIBCN fletxa BARCELONA
7 de gener de 2011, 13.59 h

Quatre vots negatius , però que voleu que us digui si els trobo fluixets , a mi m´agrada més l´estil Espinàs , sense paraulotes i ben documentats.


Valora aquest comentari:   votar positiu 1   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#1
JORDIBCN fletxa BARCELONA
4 de gener de 2011, 12.25 h

Francament no m´estranya pel meu gust els seus 2 articles són molt fluixets.


Valora aquest comentari:   votar positiu 1   votar negatiu 6
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat



















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
Feijóo seria un bon tertulià de xous d’impacte

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.