directe ! a La República. N. 4126. Dimarts, 19 de març de 2024 07:27 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

#xocdetrens fletxa

publicitat


Dilluns, 20 d'abril de 2009 05:00 h

El mal perdre de Romero

Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional No hi ha cap vot
carregant Carregant

alcalde psc vilafranca Francisco Romero
Comparteix
   


Si no hi ha un tomb d'última hora, aquest dilluns Vilafranca del Penedès canviarà d'alcalde, al prosperar la moció de censura presentada per CiU, que comptarà amb el suport d'ERC i la CUP i farà fora el dirigent socialista actual, Francisco Romero. És natural que Romero no estigui massa d'acord amb l'acomiadament forçós, però la manera com ha reaccionat el fins ara alcalde de Vilafranca a la moció de les forces nacionalistes diu molt poc del seu tarannà democràtic.

Per una banda, Romero enviava aquesta setmana una carta a Artur Mas on, amb tota la barra, li exigia que 'desautoritzés' el grup municipal de CiU que impulsa la moció de censura. La missiva, enviada sense cap mena de vergonya a través del servei de premsa oficial de l'Ajuntament de Vilafranca, demana al líder convergent que 'deixi governar a la força més votada' al municipi, tal com demanava la federació nacionalista després dels darrers comicis catalans.

Per altra banda, en el darrer intent desesperat per tal d'aconseguir conservar l'alcaldia, el grup socialista ha fet repartir uns pamflets de propaganda institucional que carreguen contra la moció de censura que tindrà lloc avui. En la propaganda, titulada 'Carta oberta a Vilafranca' i pagada per l'Ajuntament, Romero i els seus arriben a assegurar que "La presentació d'una moció de censura per part de CIU, CUP i ERC, que imposarà un govern conservador a Vilafranca, és el resultat final de l'estratègia premeditada de desgast contra el govern municipal des de l'endemà mateix de les eleccions. El que uneix a les forces polítiques que impulsen la moció de censura no és el treball constructiu per Vilafranca. El seu únic objectiu és la substitució del partit que va guanyar les eleccions."

Des del Facebook ja s'ha creat un grup per tal d'exigir responsabilitats al Govern municipal socialista davant d'aquesta vulneració partidista i vergonyosa de la llei que regula la publicitat institucional, on a l'article 4.A estableix que "cap comunicació publicitària institucional no ha d’ésser partidista, ni tenir punts de similitud amb la publicitat que dugui a terme cap partit polític per a la seva pròpia imatge o la captació d’afiliats".


MÉS ANTICS fletxa taronja

publicitat



COMENTARIS fletxa taronja

item
#1
20 d'abril de 2009, 16.12 h

JA ERA HORA!! QUE LA GENT D'ERC DESPERTI D'UNA VEGADA


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat



















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
Temps d’amnistia, de corrupció i d’estafes

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.