directe ! a La República. N. 4126. Dijous, 28 de març de 2024 09:38 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

#xocdetrens fletxa

publicitat


Dimecres, 10 de juny de 2009 05:00 h

Els espanyols prenen el Lluís Companys

Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 1 vot )
carregant Carregant

estadi olímpic lluís companys
Comparteix
   


Batejar l'Estadi olímpic de Montjuïc com a Lluís Companys sembla que serà l'únic gest que l'Ajuntament de Barcelona farà mai per reconèixer la catalanitat de l'estadi.

Aquests dies hem sabut que l'Ajuntament s'ha doblegat davant les exigències dels organitzadors de l'Europeu d'Atletisme que acollirà Barcelona l'estiu de 2010. En concret el Comitè organitzador ha forçat el consistori a 'batejar' les tribunes de l'Estadi amb el nom de medallistes de l'atletisme espanyol.

De res ha servit la presència catalana al comitè organitzatiu de la cita esportiva -tant l'Ajuntament com la Generalitat o la Diputació de Barcelona tenen veu a l'organigrama del Campionat- i finalment les tribunes de l'Estadi català rebran el nom d'esportistes del país veí. Per tal de rebaixar la indignació popular, dels deu noms que es posaran de cara a l'europeu n'hi ha cinc d'atletes catalans: Maria Vasco, Jordi Llopart, Daniel Plaza, Javier Garcia Chico i Valentí Massana.

Aquesta és la Barcelona de l'alcalde Hereu: la que corre a satisfer les exigències espanyoles venent les tribunes del Lluís Companys per un plat de llenties, la Barcelona que no dubta a oferir-se per ser subseu d'uns hipotètics Jocs Olímpics de Madrid de 2016, adoptant el paper de ciutat de província, de capital de segona. Mentrestant, encara esperem que d'una vegada per totes, l'Ajuntament es pronunciï d'una manera ferma i ofereixi les instal·lacions olímpiques a les seleccions catalanes ara que l'Espanyol marxarà a Cornellà.

Les seleccions esportives pròpies són les úniques que acceptaran amb orgull i defensaran amb dignitat la possibilitat de jugar a l'estadi que duu el nom del president màrtir, el patriota Lluís Companys.


MÉS ANTICS fletxa taronja

publicitat



COMENTARIS fletxa taronja

item
#2
11 de juny de 2009, 10.24 h

Però si quan hi ha competicions de la selecció catalana a l'estadi lluis companys, s'ho passa tothom pel forro aixi que no us queixeu



Es feien encontres de la Selecció Catalana d'atletisme contra Bulgaria, Alemania, Hungria. infinitat de païssos punters en mode de quadrangular i hi anàvem els 4 de gats de sempre a veure-ho, de fet ja fa temps que s'ha hagut d'anular, per falta d'interès de públic, no sabeu lo trist que es veure l'estadi olimpic amb .... 3000 persones? Patèti... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#1
Arcadi fletxa BCN
10 de juny de 2009, 17.15 h

...i Esquerra vota puntualment, cada any, els pressupostos d'en Jordi Hereu, oi?


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat



















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
S’avalua bé? Qui sap avaluar?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.