directe ! a La República. N. 4126. Divendres, 29 de març de 2024 11:26 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

#xocdetrens fletxa

publicitat


Divendres, 29 de maig de 2009 05:00 h

ARA compartim eslògan

Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional No hi ha cap vot
carregant Carregant

ara
Comparteix
   


Fer una campanya electoral original deu ser una missió impossible, o això sembla després de veure com, una vegada i una altra, els partits polítics recorren a les mateixes solucions.

Com en anteriors comicis, el PSC continua apelant al vot de la por contra el PP, i enguany CiU i ERC s'han apuntat a les desqualificacions atacant el PSOE en una "campanya no oficial". De la mateixa manera, fa uns dies vam denunciar curioses similituds entre els logotips de la campanya de CiU i del diari AVUI, i ara us descobrim noves coincidències entre les campanyes del PPC i de CiU.

Tant al web de de CiU com a la pàgina del PPC s'hi pot veure, de manera preeminent, l'ús de la partícula 'ARA' en els eslògans electoral. 'Ara, Universitat europea de qualitat' o 'Ara solucions' són dos dels eslògans que trobem als webs de CiU i PPC, uns lemes que podrien intercanviar-se entre les formacions sense que l'electorat se n'adonés.

Més enllà de la coincidència, l'ús d'aquest 'Ara' en les campanyes populars i convergents no deixa de ser paradoxal, ja que 'ara' implica canvi, com si a partir d'ara la tria dels eurodiputats en qüestió hagués de canviar les coses. L'ara, doncs, implica un canvi i estaria justificat si populars i convergents no tinguessin representació al Parlament Europeu i entrant-hi les coses comencessin a canviar. La veritat és que durant els últims 5 anys tant PPC com CiU han tingut representants a Europa, i si no hi ha hagut canvis és perquè no els ha interessat plantejar-los.

Perquè no han plantejat 'solucions' o una 'universitat europea de qualitat' durant aquesta legislatura i s'afanyen a proposar-ho ara?








MÉS ANTICS fletxa taronja

publicitat



COMENTARIS fletxa taronja

item
#2
atlasac fletxa Vila-real
1 de juny de 2009, 11.44 h

LA SOLUCIO BONA

QUE VES..--NI TANT SOLS--TOTS AQUESTS

Que ves...agafant el VOT per l´INDEPENDENCIA=LLIBERTAT, com si fos una rosa que ens regalarem TOTS, una rosa barata, sols una mica de moléstia i prou!! tant poc m´estimes que...

NI TANT SOLS...

Els parats tindran ganes de donar l´hòstia que alguns polítics mereixen?--per ells posar un VOT amb INDEPENDENCIA=LLIBERTAT serà massa faena?

I TOTS AQUESTS FUMADORS.- Que el tabaco MATA...però acàs el CASTELLA no... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#1
montse fletxa Sant Cugat del Vallès
31 de maig de 2009, 17.44 h

Jo tinc molt clra que votaré al Sr. Tremosa, per moltes raons:

Per ser català, per estimarr a Catalunya, per la seva intel·ligencia, per ser una persona que en sap molt de economia, perquè un País com Catalunya necessitem persones preparades, ell ho esta.

Moltes vegades no fa falta ser polític per veure una visió de la economía que es el motro ecessari, per poder sortir de una crisi. JO REMOSA, UN HOME QUE HA RENUNCIAT A LES SEVES CLASES, A LA SEVA VIDA, PER CATALUNYA.
Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat



















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
S’avalua bé? Qui sap avaluar?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.