directe ! a La República. N. 4126. Divendres, 19 d'abril de 2024 14:09 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

#xocdetrens fletxa

publicitat


Divendres, 5 de juny de 2009 05:00 h

L'esprint final a la xarxa

Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional No hi ha cap vot
carregant Carregant

xarxa internet arroba xarxes
La xarxa compta cada vegada amb més adeptes

Comparteix
   


Avui és l’últim dia que els partits poden fer campanya. Aquesta nit a partir de les 00:00 començarà el dia de reflexió. Precisament per això, els cinc partits amb representació al Parlament europeu que es presenten a Catalunya i a la resta de l’Estat espanyol han fet un esprint final, sobretot a la xarxa.

El primer vídeo que ens ha cridat l’atenció ha estat una divertida proposta d’Esquerra amb un petit espot que principalment intenta fomentar la participació. Dedicat a un electorat més aviat dels 35 cap avall, mitjançant la veu en off d’Oriol Junqueras, podem veure com un jove que al principi no les té totes per anar a votar acaba massa convençut. Un vídeo de visió obligatòria tot i que no es pretengui votar a Esquerra.


Convergència i Unió també ha penjat un vídeo que titula ‘Ara Catalunya. El debat que TV3 no ensenya.’ Bé, el debat sí que el va ensenyar TV3, el que han fet des de CiU ha estat escollir les millors intervencions del seu candidat, Ramon Tremosa, per mostrar-les una darrera l’altra. Realment, qui no hagi vist el debat sencer, es queda amb una gran sensació de Tremosa. Aquí teniu el vídeo:


Sembla ser que els vídeos són l’ordre del dia. El PSC, durant el míting d'aquest dijous al vespre, ha fet la seva particular versió del vídeo amb què Guardiola va motivar els jugadors del Barça per la final de la Champions barrejant imatges de Gladiator amb declaracions de Zapatero, Montilla i Chacón. Llàstima, però, que el Parlament europeu estigui a Brussel·les i no pas a Roma.


També volem destacar una campanya a internet del PSC que es diu 'Fes el teu eslògan'. A través del web dels socialistes catalans la gent envia eslògans de tot tipus: alguns són de llarg molt millors que la campanya oficial, d’altres, però, deixen molt que desitjar: alguns amb faltes d’ortografia o proposant disbarats. Nosaltres n’hem volgut destacar alguns que brillen per sí sols:

"O te subes a Europa con los Socialistas o se te subirán encima los demás...¡Ojo y vota!"
"Abaratar el despido? trabajar 65 horas semanales? Robar recursos a otros países mediante guerras ilegales? Votar el 7J?"
"Per una sortida solidaria de la crisi. Vota Socialista”
"PSC: La porta catalana d'Europa"
"el 7 de juny a Catalunya i a Europa cal una majoria progressista: perquè l'important no són les identitats, sinó les persones"

El Partit Popular també se n’ha empescat alguna. De fet, la més destacada ja la va noticiar directe!cat ara fa tres dies: el PP ja té el seu propi 'Salvar al soldat Ryan': la campanya Candidato 23, amb la qual vol mobilitzar el seu electorat per a aconseguir que el català Santiago Fisas, el 23è de la llista del PP estatal, aconsegueixi l'acta d'eurodiputat. Es dóna el fet que, segons l'última enquesta del CIS, el PP es disputa aquest 23è escó amb el segon de la llista encapçalada per ERC per tan sols un grapat de vots.

Al web podem veure fotos en blanc i negre (donant una imatge de progrés i modernitat espectaculars) de Fisas quan era petit, molt tendres! També apareix al costat de Mayor Oreja, els dos amb un somriure que no sembla pas forçat.


ICV, d’altra banda, ha optat per a les fotos. Des del seu grup de facebook han penjat algunes fotos per criticar els altres candidats. Una de les que ens ha cridat més l’atenció és la següent. Un petit montatge fotogràgic que ens recorda que al número 3 de la llista del PSC hi ha Magdalena Àlvarez i, entre comentes, també ens refresquen la memòria citant aquella famosa frase de ‘antes paria que doblá’.



Ara... a reflexionar!



MÉS ANTICS fletxa taronja

publicitat



COMENTARIS fletxa taronja


No hi ha cap comentari


COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat



















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
Implants i implantació de musulmans

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.