directe ! a La República. N. 4126. Dissabte, 20 d'abril de 2024 03:25 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

#xocdetrens fletxa

publicitat


Dijous, 28 de maig de 2009 05:00 h

Wiki-Quadras

Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional No hi ha cap vot
carregant Carregant

aleix vidal-quadras, pp, ppc
Comparteix
   



Sembla que al carrer Nicaragua els estrategues i experts en màrketing polític del PSC no saben que existeix la Viquipèdia. Sí senyors socialistes, hi ha persones que es dediquen a nodrir la xarxa d'informació, en català, i no estaria malament que aquells que es consideren catalanistes ho demostressin amb els seus actes utilitzant els recursos que existeixen en català. A banda de l'entrada sobre Vidal-Quadras en castellà que els socialistes publiciten, també existeix l'entrada en català.

Sigui com sigui, el nou material de campanya que ha presentat el secretari d'organització del PSC, José Zaragoza, aquest dimecres és simplement això, una tanca publicitària de fons vermell amb l'adreça de l'entrada a la Wikipedia reiterem, en castellà, sobre el candidat del PP, Alejo Vidal-Quadras.

Vidal-Quadras s'està convertint en el protagonista de la campanya dels socialistes catalans per a les europees que estan compensant el desconeixement de la seva candidata, Maria Badia, per recordar als seus votants que si no són bons vindrà el 'papu' Alejo. El mateix Vidal-Quadras ha ironitzat sobre aquesta situació i s'ha mostrat preocupat per Badia, ja que fa coses 'molt estranyes' i espera que quan acabi la campanya puguin reemprendre la 'relació cordial' i la col·laboració que han mantingut durant la passada legislatura.

El candidat del PP català a les eleccions europees és una persona polèmica, també a la xarxa. A l'entrada de la Wikipedia que el PSC publicita, ja s'han mostrat contraris a que s'hagi utilitzat com a arma política en campanya electoral. En l'apartat de discussió, lamenten 'la utilització d'aquest article de la Wikipedia com a arma política a les europees ja que és una mala notícia i dóna una pista per suposar que [l'article] té un biaix partidista'. I és que podem comprovar com hi ha una llarga discussió sobre la neutralitat de la informació sobre el personatge que s'hih pot trobar. Es discuteix si es pot titllar Vidal-Quadras d'ultraconservador sense que això impliqui una càrrega ideològica, així que sembla que el PSC ha fet un flac favor al contingut sobre el candidat popular a Internet.

En l'article en català a la Viquipèdia també hi ha una intensa discussió. Un dels aspectes més controvertits és si cal referir-se a Vidal-Quadras com a Aleix o com a Alejo. En aquest sentit, s'explica que el nom registrat és Alejo i és d'aquesta manera que es troba referenciat en la informació del Parlament europeu i en la plataforma Convivencia Cívica Catalana. Expliquen que també és el nom que té registrat en el Senat i al seu blog personal. Tot i això, l'article actualment s'hi refereix com a Aleix.



MÉS ANTICS fletxa taronja

publicitat



COMENTARIS fletxa taronja


No hi ha cap comentari


COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat



















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
Implants i implantació de musulmans

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.