directe ! a La República. N. 4126. Dissabte, 27 d'abril de 2024 01:36 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

#xocdetrens fletxa

publicitat


Divendres, 12 de juny de 2009 05:00 h

Contraprograma la Penedesfera

Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 3 vots )
carregant Carregant

logo psc
Comparteix
   


De tots és sabut que a can PSC no són gaire amants de les vegueries. Que existeixi la de les Terres de l’Ebre, d’acord. Que hi hagi la de la Catalunya Central, d’acord... Ara, que existeixin la del Penedès i la de l’Alt Ter? Això ja passa de taca d’oli!

Es dóna la casualitat que darrerament la comunitat de blocaires de la vegueria Penedès s’ha convertit en una de les més actives del país. Aquest cap de setmana organitzen les 2es Jornades de la Penedesfera, tot un caramel per als internautes més actius, penedesfèrics o no. Inauguren la cita l’expresidenta del parlament basc Izaskun Bilbao i el president del Parlament, Ernest Benach, dos distingits polítics 2.0.

El programa d’actes continua amb xerrades i taules rodones tan atractius com Per ser presents a la xarxa primer cal arribar-hi, Com les noves eines de comunicació estan transformant la política actual?, Present i futur dels mitjans de comunicació, MySpace i altres eines per a la difusió dels músics, totes amb ponents de primer nivell (des del director de l’avui.cat, Salvador Cot, al professor de màrketing electrònic a ESADE Marc Cortés o el fundador de Tendencias.tv Xavier Güell).

Doncs bé. El PSC també ha programat per a aquest mateix cap de setmana la 3a jornada RedNet sobre xarxes socials, a la pròpia seu del partit. La temàtica és lleugerament similar i els assistents a unes jornades bé podrien estar interessats en assistir a les altres, tot i que el biaix dels ponents de RedNet és sensiblement diferent als de la Penedesfera (el secretari d’organització socialista José Zaragoza, Paco Aranda de la Causa Comuna, Cristian Alcázar de Respostessocialistes de L’H, la referent d’Acció Política a la Xarxa del PSC Jordina Freixanet...).

Casualitat? Contraprogramació digital? Obstruccionisme a la vegueria Penedès fins i tot en l'àmbit digital? Sobta la coincidència de dates, perquè els penedesfèrics fa mesos que publiciten el seu esdeveniment en blogs, fòrums, twitters i demés, mentre que a Nicaragua tot just han fet públic l'acte aquesta mateixa setmana.

Sigui com sigui, alerta amb l’anunci que a les jornades RedNet hi haurà wi-fi. Diumenge també ho van assegurar a l'hora de cobrir les europees des del carrer Nicaragua i era mentida.


MÉS ANTICS fletxa taronja

publicitat



COMENTARIS fletxa taronja

item
#4
Patii fletxa el Penedes
12 de juny de 2009, 19.35 h

Al PSC té el Penedés per continuar amb la menjadora i els altres partits

com a moneda de canvi.


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#3
12 de juny de 2009, 16.34 h

I qui pretenen que acabi anant a les seves conferències de pa sucat amb oli?


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#2
xuliu fletxa Sant Pere de Ribes
12 de juny de 2009, 16.26 h

Objectiu del PSC: eliminar la marca Penedès a tota costa. Ens volen diluir en l'Area Metropolitana, el Camp de Tarragona i el Bages.

Visca la Penedesfera!


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#1
12 de juny de 2009, 12.04 h

No m'extranya, això no crec que sigui cap casualitat, fan tot el possible per marginar el Penedès, en tots els sentits...


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat



















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
On abunda més el seny, a Euskadi o al Principat?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.