directe ! a La República. N. 4126. Divendres, 26 d'abril de 2024 12:01 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

#xocdetrens fletxa

publicitat


Dijous, 20 d'agost de 2009 05:00 h

Acumular funcionaris

Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 2 vots )
carregant Carregant


Comparteix
   


Regularment ens toca fer punts de mira com el d'avui, que només volen recordar una realitat que ja hem explicat moltes vegades però que la caverna espanyola intenta fer-nos oblidar.

Aquests dies la Patronal de la Petita i Mitjana Empresa de Catalunya (PIMEC) ha publicat un nou estudi sobre el funcionariat a l'Estat espanyol, que torna a recollir unes dades que ja havíem destacat l'any passat.

Les xifres són clares: Catalunya continua essent el territori de l'Estat amb menys funcionaris per habitant, amb només 38 treballadors de l'administració pública per cada 1.000 habitants. Aquestes dades xoquen al costat de les d'Extremadura, que altre cop són les més escandaloses de l'Estat i enguany dupliquen llargament el nombre de funcionaris catalans. A Extremadura són 82 els funcionaris per cada miler d'habitants.

Entre les comunitats que abusen del nombre de funcionaris hi ha, a més d'Extremadura, Castella i Lleó, Madrid, Aragó, Castella-la Manxa i les Canàries, totes elles per sobre de la mitjana espanyola, que és de 56 funcionaris per cada 1.000 habitants.


MÉS ANTICS fletxa taronja

publicitat



COMENTARIS fletxa taronja

item
#3
20 d'agost de 2009, 21.30 h

Quina vergonya!


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#2
Miquel d'Amsterdam fletxa Barcelona - Amsterdam
20 d'agost de 2009, 16.29 h

Si només fos la situació política... La meva germana m'explicava que a l'empresa on treballa, que és madrilenya, a Madrid hi tenen 17 treballadors i només aconsegueixen el 20% dels beneficis. A Barcelona en són 5 de treballadors i guanyen el 80% dels beneficis d'aquesta empresa.


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#1
Xavier fletxa Tona
20 d'agost de 2009, 11.16 h

Les dades que publiqueu són molt realistes de la situació actual de l'administració puública catalana. Pel que jo he conegut, que és l'àmbit sanitari,ex-companys funcionaris lluiten dia a dia per no tornar-se bojos amb la feina que se'ls be a sobre.Contractes interins en precari, moltes hores de guàrdies, tasques no reconegudes, etc... . Si a sobre Espanya ens triplica en nombre de personal per quantitat d'habitants i amb l'agreujant de que els catalans i catalanes els paguem amb els nos... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat



















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
On abunda més el seny, a Euskadi o al Principat?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.