directe ! a La República. N. 4126. Dimarts, 19 de març de 2024 15:01 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

#xocdetrens fletxa

publicitat


Dijous, 23 de juliol de 2009 05:00 h

Les mentides de Montilla

Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 2 vots )
carregant Carregant

montilla terribas
Comparteix
   


En l'entrevista que va realitzar dilluns la directora de TV3, Mònica Terribas, al president de la Generalitat, José Montilla, per tal que expliqués als catalans l'acord de finançament, el president va veure's contra les cordes diverses vegades per l'habitual agressivitat de la periodista, fins el punt que, a l'intentar defensar-se de Terribas, Montilla va mentir flagrantment a tots els catalans.

La màgica xifra dels 3.800 MEUR addicionals va provocar que José Montilla mentís amb prepotència. Aquests 3.800 MEUR van ser proposats per primer cop per la Cambra de Comerç, i els principals partits l'han fet seva per aprofitar l'aura de rigor que tenen les xifres d'una de les institucions més prestigioses del país. Al debat, Montilla va assegurar amb xuleria que la xifra dels 3.800 MEUR de la Cambra eren pel quart any, contradient a Terribas, que recordava perfectament que la Cambra xifrava els 3.800 MEUR pel primer any d'aplicació. Així va anar la conversa a l'entrevista (podeu veure-ho al vídeo, cap al minut 7).

Montilla: En el primer any ja és compleix l'Estatut, i en el segon, i en el tercer, el que passa és que hi ha un quart any, però això a l'Estatut no hi diu res que hi pugui haver un quart any en el que hi ha un 30% més.
Terribas: Si però la xifra que s'aconsegueix i que va marcar la Cambra la marcava pel primer any, no pel quart.
Montilla: No no, pel primer any de cap de les maneres, repassi vostè les declaracions que va fer la Cambra, en absolut parlava del primer any, parlava del final del període.

Al fer una mica de recerca a les hemeroteques i 'repassant les declaracions que va fer la Cambra', tal com recomanava Montilla a Terribas, hem detectat la que Montilla va mentir amb fatxenderia, ja que com defensava Terribas, el president de la Cambra de Comerç,  Miquel Valls, va parlar específicament de "3.800 MEUR amb efecte a partir de l'1 de gener de 2009". Sigui cosa dels nervis -massa mesos sense enfrontar-se a la Terribas- o sigui voluntàriament, Montilla va mentir a tots els catalans i el pitjor de tot, va arribar a acusar la directora de TV3 de mentidera quan l'únic que deia falsedats era ell.


MÉS ANTICS fletxa taronja

publicitat



COMENTARIS fletxa taronja

item
#5
l'Esteve fletxa Vallés Oriental
26 de juliol de 2009, 10.28 h

Res de nou. PScPsOE i PP viuen de la mentida i la fal·làcia. No ens pot sorprendre res d'aquesta gentola.


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#4
24 de juliol de 2009, 14.03 h

En veritat us haig de dir que no se si l' entrevista li van fer a en Montilla o era un robot . No és possible que un ser humà no tingui alguna sortida de to quan l' apreten com ho va fer la Terribas ( que es vagi cercant feina).

L' unic que es va sortir del guió va ser alguna incorrecció gramatical ( va deixar anar alguna paraula en castellà) però estic segur que si la Terribas li pregunta: ¿és capaç de dir la taula de multiplicar del 3,sense aturar? Hauria estat mes em... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#3
23 de juliol de 2009, 14.09 h

Això no ens ha de sorprendre. Tot està perfectament definit en la planificació del PSOE NE i del mateix Montilla, de procurar enganyar a tanta gent com sigui possible cantant les "excel.lències" del finançament aconseguit, quan en realitat és una presa de pèl, però ells van fent camí per imposar el seu ideari espanyolista i al mateix temps mantenir les butxaques plenes, gràcies al patriota Carod a qui mai li podrem agraïr prou la seva feina en favor de la independència de Catalunya... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#2
23 de juliol de 2009, 14.05 h

aquestes entrevistes les haurien de produir la gent de l'APM amb tot de talls d'hemeroteca per a posar quan es diuen aquestes coses... ja que la gent, no té memòria, i si montilla diu que no, la gent es creu que no.


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#1
Empordanet fletxa Palafrugell
23 de juliol de 2009, 12.01 h

Amics catalans? Sembla extrany que les persones amb dos dits de seny, no trobin normal que (els membres i les membres aixo és la paridad inventada per ells) del tripartit primer diguin una cosa i després un altre. Ells no menteixen mai, som el poble els que som curts de gambals.


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat



















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
Temps d’amnistia, de corrupció i d’estafes

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.