directe ! a La República. N. 4126. Divendres, 19 d'abril de 2024 16:33 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

#xocdetrens fletxa

publicitat


Dimarts, 11 d'agost de 2009 05:00 h

La Generalitat Valenciana té tota 'La Razón'

Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional No hi ha cap vot
carregant Carregant

la razon
Comparteix
   


Si aquests dies d'estiu esteu avorrits i no sabeu què fer podeu fer una ullada i dedicar temps a coses que potser en el vostre dia a dia no feu, com llegir La Razón. Fent això ens ha cridat l'atenció que aquest diari dediqués a la seva versió digital una secció amb un títol en català 'L'Escola', ens ha sorprès i hi hem entrat per saber quins són aquests continguts que La Razón ofereix sota un epígraf en la nostra llengua.


Ens hi hem trobat un garbuix de notícies que no necessàriament tenen a veure amb l'educació, ja que el nom de la secció és l'escola, sinó que es dediquen a cantar les excel·lències de la 'Comunitat Valenciana'. Tot i que pel títol de la secció es podria pensar que el contingut es troba en català (o valencià o com n'hi vulguin dir a ca l'Ansón) el criteri lingüístic de les informacions és més aviat dispers.

És realment necessari que la Generalitat Valenciana tingui aquest espai? La Razón és el diari més adient per difondre l'actuació del Govern del País Valencià? Quants diners li costa això als valencians i valencianes?




MÉS ANTICS fletxa taronja

publicitat



COMENTARIS fletxa taronja


No hi ha cap comentari


COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat



















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
Implants i implantació de musulmans

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.