directe ! a La República. N. 4126. Dijous, 25 d'abril de 2024 12:13 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

#xocdetrens fletxa

publicitat


Divendres, 25 de setembre de 2009 05:00 h

El .es té premi

Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 1 vot )
carregant Carregant

res domini es ministeri industria
Comparteix
   


El Ministeri espanyol d'Indústria vol fomentar les noves tecnologies en el sector empresarial. Per fer-ho ha creat uns premis per incentivar l'ús d'Internet a les entitats privades. Fins aquí, tot ens podria semblar correctíssim però, com sempre apareixen els problemes:

Organitzat per Red.es, els premis es lliuraran en el transcurs de la tercera edició de FICOD. L'objectiu és guardonar els web més notoris de les dues últimes dècades, amb major repercussió mediàtica, nombre de seguidors i un contingut actualitzat, atractiu i de qualitat. Així mateix, es pretén reconèixer a les entitats o empreses que hagin aconseguit, a través de la seva web sota el domini .es, un increment del seu posicionament, prestigi o vendes. De la mateixa manera, també es premiarà a aquelles persones físiques que siguin titulars d'un web .es destacades.

És ben injust, per tant, que un premi públic organitzat per un ministeri dins de l'Estat espanyol només permeti el .es. directe!cat s'ha posat en contacte amb els organitzadors i ens han confirmat que només són admesos aquells qui es presentin amb un .es. Tremolosos davant la nostra pregunta, ens han ofert una gran solució: 'si vostè redirecciona el seu web a un web que sigui .es sí que podrà entrar en el concurs'.

Imaginem-nos la situació: si el directe!cat es volgués presentar a aquest fantàstic premi (cosa que no vol pas, per evitar qualsevol dubte!) hauria de redireccionar la seva entrada a un domini del tipus, així a l'atzar, directe!es.

Això és una altra demostració que dins les parcel·les mentals espanyoles no ens tenen en compte a l'hora de donar, i molt menys per a rebre premis... Ara, al moment de pagar tot els catalans amb .cat o sense no s'escapen!


MÉS ANTICS fletxa taronja

publicitat



COMENTARIS fletxa taronja

item
#1
Narcis fletxa Girona
25 de setembre de 2009, 16.07 h

I es clar!. Encara no se n'adona la gent!. I la selecció espanyola també la paguem els catalans, i la TVE, i l'Institut Cervantes, i tot. Hem de pagar de tot, però l l'hora de rebre, no. Si volem selecció catalana ens l'hem de pagar com a privada i tot el que volem per Catalunya ho hem de fer com a privat. Es així, com estem, i per això ens cal un Estat propi que ens estimi, ens ajudi i ens protegeixi tal com ho fa Espanya amb el castellà o espanyol i en perjudici del català. Fins que no... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat



















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
On abunda més el seny, a Euskadi o al Principat?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.