directe ! a La República. N. 4126. Dijous, 18 d'abril de 2024 11:33 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

#xocdetrens fletxa

publicitat


Dimarts, 29 de setembre de 2009 05:00 h

Sense comentaris

Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional No hi ha cap vot
carregant Carregant

alicia sanchez camacho pp ppc populars
Comparteix
   


A cavall de l'octubre i novembre del 2010 ens tocarà anar a votar les eleccions al Parlament de Catalunya. Cada cop, com els anuncis de joguines per nadal a la tele, les campanyes pre-electorals s'avancen més i s'allunyen més del mateix dia dels comicis.

Tots els candidats ja van escalfant motors, ningú es pot quedar enrere. Com ja és moda (o obligació) en els últims anys l'ús de les noves tecnologies és clau per donar a conèixer els candidats i per aconseguir un tracte més directe i proper cap a la ciutadania. És per això que des del PPC van decidir que l'Alícia Sánchez-Camacho havia de tenir un blog sí o sí.

De totes maneres, es nota que estem parlant d'un blog creat de cara a la galeria pensant en les eleccions. Es veu forçat, per exemple, per la periodicitat dels articles. El blog de la popular es va estrenar el 5 del juliol amb un article en català. Però no ens sorprenguéssim pas! És l'únic en la llengua del nostre país, la resta d'articles són en castellà. En aquests tres mesos, però, Sánchez-Camacho només ha escrit 5 articles, l'últim el 2 d'agost. Sembla que costa arrancar de nou el setembre!

A directe!cat, però, ens ha cridat l'atenció un fet força curiós. Cap article d'aquests 5 té comentaris. Com és possible? Tan poc interès desperta entre la militància del PPC la seva cap de llista? O és que potser no té visites? Tan d'estrany és que fins i tot existeix la possibilitat que el blog estigui tan oblidat i amagat sota pols cibernètica que qui s'hagi d'encarregar d'aprovar els comentaris encara no hagi entrat a revisar-los. També podria ser...

Sigui com sigui, estem convençuts que arrel d'aquesta notícia ben aviat trobarem comentaris al seu bloc perquè, la veritat sigui dita, que els articles de l'Alícia romanguin sense comentaris no proporcionen a la candidata la millor imatge de cara a les eleccions...

MÉS ANTICS fletxa taronja

publicitat



COMENTARIS fletxa taronja

item
#4
29 de setembre de 2009, 23.00 h

Hi ha al penúltim paràgraf d'aquest article un "Tan d'estrany", que és incorrecte, sobra la D apostrofada. En altres construccions gramaticals sí que l'hi posarem, però en aquest és innecessaria, i doncs, incorrecta.


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#3
29 de setembre de 2009, 19.38 h

Los que propiciaron junto con la cúpula de Madrid la candicatura de Alicia, fueron los 2 hermanos Fernandez Diaz una chapuza que pagaremos cara en Cataluña, muy a mi pesar y de muchos compañeros de partido.


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#2
29 de setembre de 2009, 15.19 h

Tal como dice el escrito Alicia está en el ostracismo del olvido, incluso entre los suyos su nombramiento como presidenta de Cataluña, fué impuesto entre Alberto Fernandez y la cúpula de Madrid, Sirera a su pesar retiró la candicatura, la única que aguantó contra viento y marea MONSERRAT NEBRERA, que con la cúpula en contra logro un 43% largo.Fué la GANADORA.


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#1
29 de setembre de 2009, 09.43 h

L'ostracisme és la millor medicina pels nacionalistes expansionistes espanyols.


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat



















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
Implants i implantació de musulmans

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.