directe ! a La República. N. 4126. Divendres, 26 d'abril de 2024 10:05 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

#xocdetrens fletxa

publicitat


Dilluns, 9 de novembre de 2009 05:00 h

Samaranch, un xoriço més

Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 1 vot )
carregant Carregant

samaranch joan antoni
Comparteix
   


Amb els escàndols de corrupció centrant l'agenda informativa, aquests dies hem conegut informacions del passat de l'expresident del COI i dirigent franquista, Juan Antonio Samaranch, que el situen com un xoriço més, concretament durant la seva etapa d'ambaixador espanyol a Rússia.

Segons explica l'extinent coronel del KGB Vladimir Popov al llibre 'The KGB playing chess', Samaranch va ser enxampat extraient il·legalment de Rússia una gran quantitat d'obres d'art, joies, quadres i antiguitats. Durant aquella època, Samaranch disposava d'immunitat diplomàtica pel fet de ser ambaixador, i per tal d'evitar l'escàndol mundial si el robatori hagués arribat als diaris -cal recordar que llavors ja era vicepresident del COI- Samaranch va acceptar col·laborar amb el KGB per comprar el seu silenci.

Segons el llibre de Popov, Samaranch espiava pel KGB i els facilitava informació confidencial sobre el món de l'esport, i hauria estat investit president del Comitè Olímpic Internacional gràcies a les pressions que haurien fet les autoritats russes als membres del bloc soviètic. De franquista a espia soviètic, les voltes que fa la vida quan només importa el poder.


MÉS ANTICS fletxa taronja

publicitat



COMENTARIS fletxa taronja

item
#4
9 de novembre de 2009, 15.26 h

Este pájaro si es un buen CHORIZO, cuando Franco era franquieta, hasta la médula, depués democrata de toda la vida, um PALMERO, PELOTA, como una veleta, según el viento, todo lo que me digais de él, me lo creo, ha vivido como un MARAJA, sin dar golpe.


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#2
Ratolinet fletxa Barcelona
9 de novembre de 2009, 11.08 h

¿Còm és possible que un home com aquest s'hagi mantingut tans anys al poder? Sols un sistema capitalista com el que encara ens aixafa, permet la perpetuació de personatges com aquest.


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#1
9 de novembre de 2009, 10.13 h

Cony !!!! On són els comentaris dels amants de l'esport ???. I els comentaris de l'Exvotant, on són que no els veig ???. On són els comentaris dels feixistes defensant aquest desgraciat ????. Almenys jo no en veig cap.


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat



















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
On abunda més el seny, a Euskadi o al Principat?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.