directe ! a La República. N. 4126. Dijous, 2 de maig de 2024 10:23 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

#xocdetrens fletxa

publicitat


Dilluns, 19 de desembre de 2011 05:00 h

Seguirà Ernest Maragall al PSC?

Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 5 vots )
carregant Carregant


Comparteix
   


El dies abans del Congrés del PSC, Ernest Maragall ha publicat en el seu twitter un seguit de piulades sobre el model de partit que defensava. Maragall va piular:  “10 dies pel Congrés, 10 raons per reflexionar, 10 preguntes per contestar. Quin PSC volem nosaltres, quin PSC vol Catalunya de nosaltres?”

Fins a la data, ha piulat 7 reflexions sobre el futur del PSC, i cap d’aquestes ha estat tinguda en compte per la nova direcció. Quina serà la següent piulada d’Ernest Maragall? Té futur dins del PSC/PSOE?

Les piulades de @ernestmaragall

1 Quin sentit té un Congrés decidit i tancat al setembre amb l'elecció-cooptació de delegats, abans de saber qui es presenta i què proposa?

2 Quin PSC volem que surti del Congrés? El que té a Catalunya com a passió i compromís o el que accepta un rol semblant al de la FSM i PSPV?

2 bis La decisió a prendre és clara: PSC o FSM? Partit sobirà o partit subordinat? Partit nítidament català o partit perdut per indefinició?

3 PSC, la tria és entre canvi lampedusià PN (que tot canviï perquè tot segueixi igual) o canvi real Àngel Ros (de nou PSC per Catalunya)?

4 Quin PSC: el de debats públics, càrrecs per elecció universal i primàries obertes? O el jerarquitzat i vot per delegacions disciplinades?

5 Quines seran les paraules claus del Congrés PSC? Catalunya, societat, economia, democràcia? O bé partit, relleu blackberry i reglaments?

6 Quin PSC? Amb projecte per Catalunya, empeltat al país, fet per governar? O bé el que es refugia a Nicaragua, el tacticisme i la oposició?

7 Quin PSC? El del CANVI, el cap i el cor a Catalunya, projecte i compromís? O el del RECANVI, amb la majoria guanyada abans de començar?

MÉS ANTICS fletxa taronja

publicitat



COMENTARIS fletxa taronja

item
#1
Pep fletxa Lleida
19 de desembre de 2011, 07.02 h

Si això és renovació, jo sóc monja.


Valora aquest comentari:   votar positiu 10   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat



















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
Feijóo seria un bon tertulià de xous d’impacte

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.