directe ! a La República. N. 4126. Diumenge, 28 d'abril de 2024 12:54 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

#xocdetrens fletxa

publicitat


Dimecres, 23 de desembre de 2009 05:00 h

Sang a canvi d'entrades

Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional No hi ha cap vot
carregant Carregant

la razon
Comparteix
   


Finalment hi ha hagut una entrada acceptable al Camp Nou en el partit de la selecció catalana. Des de diumenge i fins al moment de partit les entrades han passat de 30.000 a 54.000, menys del que potser s'esperava però més que en partits anteriors. Deixant les explicacions polítiques de per què més o menys públic s'ha abocat en el partit, des de Madrid diaris com La Razón es fregaven les mans per sentenciar de mort abans d'hora el partit d'ahir. 'La selección catalana no engancha', afirmaven, destacant que ni tan sols el reclam d'una entrada gratis a tots els donants ha provocat 'grans cues de gent als hospitals, així com tampoc s'han col·lapsat les línies telefòniques' de programes radiofònics com 'El primer toc' de RAC1 o 'La Graderia' d'Ona FM, els quals també premiaven l'audiència amb tickets per a l'encontre. La idea que plana al text -i que palesen en el peu de foto que il·lustra l'article- és que els partits de la selecció nacional catalana tenen una alta càrrega política -que segons La Razón tampoc aconsegueix mobilitzar el públic-, tot i que nul interès esportiu.

Els jugadors catalans i argentins van demostrar ahir que el partit era d'alt interès esportiu, no de costellada, i el públic finalment també ha respost a la crida.


MÉS ANTICS fletxa taronja

publicitat



COMENTARIS fletxa taronja

item
#5
L'Agustí fletxa Sant Andreu (Barna)
25 de desembre de 2009, 12.42 h

La Razón es una prolongació del EL ALCAZAR per tant, nosé el perqué us crida l'atenció.


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#4
R.C-P fletxa Barcelona
23 de desembre de 2009, 20.17 h

Ahir varem comprovar com la majoria de futbolistes de la selecció catalana, o no sabien o no volien cantar l'himne català. El que va aoparèixer més penos, tant per les declaracions que va fer com la seva postura durant el partit i que evidentment va permanèixer assentat a la seva butaca, va ser Kruif. Aquest homa na sap i demostra no interessar-li res del que significa Catalunya.És lamentable.


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#3
DavidDeLaMarina fletxa País Valencià
23 de desembre de 2009, 14.53 h

Catalunya 4, Argentina 2. I punt. Ni l'entrada, ni els pentinats dels jugadors importa. Catalunya va guanyar a Argentina.



Quan facen això els espanyols, que avisen. Quan juguen amb gent de més nivell que Xipre o Eslovenia, que es flipen. Mentrestant, què callen la boca


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#2
Oh-Oh-Oleguer fletxa La Ginebrosa
23 de desembre de 2009, 12.08 h

El que no enganxa són els partits de seleccions "autonòmiques" que es feien a les mateixes dates que la catalana. Aquells partits eren un cafè per a tothom destinats a aigualir la rellevància dels partits de la seleccio nacional catalana. La veritat s'imposa, les seleccions "autonòmiques" ja no n'hi ha, només segueixen fent-se les "nacionals", Catalunya, Euskadi i Espanya.

Per cert, jo he pagat 17,50 (15+2,50) per cada entrada, 2,50 de comissió del servicaixa. Aquests de "la caixa"... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#1
Quim fletxa PPCC.
23 de desembre de 2009, 09.34 h

El"diari" de desinformació " la Sin razón cada cop més és el nou Alcazar franquista.Si tant els preocupa la selecció catalana haurien de demanar al seu estat que deixes de posar pals a les rodes pel reconeixement internacional de Catalunya,també podrien dir que quan la selecció ejpanyola juga a Catalunya fan venir un munt d´autobusos de fora i regalen entrades a tort i a dret i ni així deixen de fer el ridicul.


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat



















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
Feijóo seria un bon tertulià de xous d’impacte

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.