directe ! a La República. N. 4126. Divendres, 26 d'abril de 2024 22:05 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

#xocdetrens fletxa

publicitat


Dimarts, 5 de juny de 2012 05:00 h

On té el cap el ministre Fernández Díaz?

Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 4 vots )
carregant Carregant


Comparteix
   


Sembla ser que en dues setmanes consecutives, el ministre de l’interior Jorge Fernández Díaz va oblidar un smarthphone i una tablet en uns estudis de ràdio, on va acudir per a una entrevista, i en un tren AVE. L’oblit d’aparells que, podien contenir informació d’estat molt sensible, ha irritat el cos de la Guardia Civil i ha preocupat algú diputat.
 
Els oblits del ministre han generat molt mala maror dins el cos de la Guardia Civil perquè el ministre no fa gaires dies els va recordar la seva condició de militars, remarcant que segons el codi penal militar, en concret el seu Article 56 diu: El militar que, per raó del seu càrrec, comissió o servei, tingui en poder o conegués oficialment documents, objectes o informació legalment classificada o relativa a la seguretat o defensa nacional, i per imprudència donés lloc a que sigui coneguda per persona no autoritzada o fora divulgada, publicada o inutilitzada, ha de ser castigat amb la pena de tres mesos i un dia a tres anys de presó. El codi penal militar sembla ser que no contempla el cas d’un ministre que no sap on té el cap.
 
Per altra banda, el diputat d’Izquierda Unida, Gaspar Llamazares, en conèixer els oblits reincidents del ministre ha presentat un seguit de preguntes al Congrés dels Diputats demanant per la pèrdua, dels aparells electrònics, suposadament, ministerials. Llamazares pregunta, en primer lloc, si els aparells són propietat particular del Ministre i si, eventualment, aquests aparells contenien informació confidencial i “sensible” relacionada amb el Ministeri. El diputat afegeix que "en el cas probable" que els dispositius continguessin "informació sensible" i "haguessin caigut en mans alienes", podríem estar "davant una situació de riscos potencials per a la seguretat de l'Estat". Llamazares ha demanat també “quina és la valoració del Govern sobre aquest incident des del punt de vista de la seguretat de l’Estat?”.


MÉS ANTICS fletxa taronja

publicitat



COMENTARIS fletxa taronja

item
#2
Isabel fletxa Santa Eulàlia
10 de juny de 2012, 20.23 h

El que neix tonto mor tonto.
Que mes l'importa perdre qualsevol cosa si al moment l'hi donen un altre, pagant nosaltres ¡¡¡¡¡¡ es clar !!!!!! tant l'hi fa.


Valora aquest comentari:   votar positiu 1   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#1
ÀNGEL fletxa BCN
5 de juny de 2012, 09.54 h

el rosari no el perd mai!


Valora aquest comentari:   votar positiu 12   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat



















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
On abunda més el seny, a Euskadi o al Principat?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.