directe ! a La República. N. 4126. Dissabte, 20 d'abril de 2024 13:36 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

#xocdetrens fletxa

publicitat


Dilluns, 6 d'agost de 2007 05:00 h

Moviments a IB3: Miquel Àngel Nadal i Maria de la Pau Janer

Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional No hi ha cap vot
carregant Carregant


Comparteix
   


Sembla que el nou govern balear va realment fort i vol posar un munt de coses al seu lloc. De moment ha aprofitat l'estiu per fer una mica de neteja i ha començat per IB3, la cadena de televisió emblema del darrer govern de Matas (PP). De cara a la nova temporada de tardor, algunes de les cares més conegudes de la cadena deixaran de ser-ho.

Una de les cares més conegudes és la de l'ex-jugador del FC Barcelona, del Mallorca i vocal en el Comitè del PP de la seva ciutat natal Manacor. Ens referim a Miquel Àngel Nadal, comentarista habitual en els partits de futbol retransmesos per IB3, que ha estat acomiadat al·legant la manca d'un nivell mínim de català. Malgrat que alguns mitjans (curiosament d'índole espanyolista) s'han exhaltat amb la notícia i han assegurat que el nivell de català de Nadal era tan bo com el que tenia amb la pilota, la gent de Contrastant ja ho va deixar clar al seu dia.

Però Nadal no ha estat l'únic de saltar. La nova direcció d'IB3 ha decidit prescindir de Carlos Dávila (presentador de 'Ojo crítico'), Ángela Seguí ('Balears Dematí'), Joan Calafat ('Salut i Força'), Bartomeu Beltrán ('Bona nit Balears') i Carlos Hernández ('Balears Directe'). També s'ha rescindit el contracte a Miquel Segura, col·laborador en diversos programes. I de la graella saltaran els programes 'IB Confidencial' i 'Gent de paraula'. Ambdós de la productora Unidesa d'El Mundo.

La gran sorpresa

Contra tot pronòstic, qui sí que tornarà a la cadena serà l'escriptora Maria de la Pau Janer, que participarà en nou magazine que prepara IB3. Sembla ser que, després de dimitir, la 'musa' de Matas ha estat perdonada, tot i que encara en desconeixem els motius. El que sí que sabem és que malgrat el fanatisme que va demostrar durant la campanya a favor del partit de Matas, Maria de la Pau és una dona amb molts contactes.

Recordem que Maria de la Pau Janer va decidir anar al número 8 de la llista del PP balear, davant la promesa de la conselleria de cultura. Al final però, el PP va quedar fora del Govern Balear i l'escriptora ha hagut de tornar a buscar la manera de guanyar-se la vida fora de la política.

MÉS ANTICS fletxa taronja

publicitat



COMENTARIS fletxa taronja

item
#4
Bucarest fletxa Barcelona
11 d'agost de 2007, 18.07 h

Molt interessant. Però Miquel Àngel Nadal no és pas l'únic que té un nivell deficient de llengua. També vosaltres el teniu: 'exaltar' no porta hac!!! Us segueixo cada dia i m'agradeu, però tingueu més cura de llengua, que feu moltes faltes, carai!!!


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#3
8 d'agost de 2007, 21.10 h

Trobo que seria exigible que els Srs.Matas i Janer estessin ocupan els escanys als quals es van presentar. Si perds,doncs t'aguantes. Per respecte als seus votants i a la democràcia en general. Hauria de ser per llei.

I tú,Manel Ferran,deixa ja de dir tonteries a tots els temes...


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#2
Manel Ferran fletxa Barcelona
8 d'agost de 2007, 09.35 h

Si en Nadal salta per manca de nivell de català, com és que els tra¨dors d'ERc posen un maltractador i assassí de la llengua catalana a la presidència de la Genialitat? Algú ho pot explicar?


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#1
IB3sucks fletxa Ciutat de Mallorca
7 d'agost de 2007, 13.06 h

Que tenia un nivell de català mínim és de rialles i quedar-se curts. vladria més que hagues parlat en castellà directament , ara que no se fins a quin punt també el controla...


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat



















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
Implants i implantació de musulmans

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.