directe ! a La República. N. 4126. Divendres, 29 de març de 2024 06:26 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

#xocdetrens fletxa

publicitat


Dijous, 26 de juliol de 2007 05:00 h

La Vanguardia s'arronsa davant de 'Pinotxo'-Castells

Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional No hi ha cap vot
carregant Carregant


Comparteix
   


El diumenge passat, La Vanguardia va publicar un article del qual ens en vam fer ressò a directe!cat on es posava a parir al conseller Castells per la ineficàcia a l'hora de defensar els interessos econòmics dels catalans davant de Madrid (inclús l'acudit del Batllori el 'matxacava'!).

Al dilluns hi va haver la gran apagada de llum a Barcelona. Els lectors han de recordar que la Direcció General d'Energia i Mines depèn de la Conselleria d'Economia i Finances del Castells). I el mateix dilluns, Castells a dos quarts d'una del migdia, enlloc de seguir la crisi (que es desencadena a vols de les 11) per la tallada elèctrica a Barcelona, se'n va a presentar la Memòria Econòmica de Catalunya el.laborada per la Cambra de Comerç de Barcelona i anuncia que l'economia catalana ha crescut el segon trimestre 3,9%.

El dimarts, La Vanguardia assigna un semàfor al conseller Castells. Endevinen els lectors de quin color era aquest semàfor? VERD! Li donen verd pel creixement de l'economia catalana (que sens dubte és una dada bona), però no tenen en compte que el dia abans, Castells, com a responsable d'Energia de Catalunya va quedar descol.locat.

Des de directe!cat ens fem la pregunta: a qui de La Vanguardia va trucar Castells per aconseguir un semàfor verd enmig de la foscor de Barcelona?

MÉS ANTICS fletxa taronja

publicitat



COMENTARIS fletxa taronja

item
#3
merce fletxa Barcelona
3 d'agost de 2007, 09.36 h

Quan veieu errades ortogràfiques o "de formes", com diu en Francesc Viladot, podeu fer servir el botó "Corregir", que està al costat d'Imprimir i Enviar, al final de l'article. Llavors us sortirà en pantalla una petita "caixa" on podeu deixar un missatge amb allò que penseu és incorrecte. Això es reb a la redacció del directe!cat i, més tard o més d'hora, ho acaben corregint. I tots guanyem!


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#2
28 de juliol de 2007, 11.50 h

Disculpeu-me, però crec que les formes s'han de cuidar tant com el contingut, i l'ús adequat de la llengua és important.
En català no existeix la paraula "inclús"; en el seu lloc hi hauríeu de posar "fins i tot".
Gràcies i disculpeu-me novament per la intromissió.


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#1
26 de juliol de 2007, 13.09 h

La Vanguardia és actualment el càncer més gran de la comunicació a Catalunya tot i la gran feina duta a terme per gent com Toni Soler. Però una flor no fa estiu. La tàctica d'unir-te a l'enemic a vegades fracassa. Fer-la desaparèixe i que l'Avui i el Punt ocupessin el seu espai seria molt i molt gros per la causa catalana.


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat



















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
S’avalua bé? Qui sap avaluar?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.