directe ! a La República. N. 4126. Dissabte, 27 d'abril de 2024 01:02 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

#xocdetrens fletxa

publicitat


Dimecres, 19 de setembre de 2007 05:00 h

Les prioritats de TV3

Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 1 vot )
carregant Carregant

tv3 tvc televisió catalunya
Comparteix
   


Dimarts d'aquesta setmana, durant tot el matí el Consell Executiu de la Generalitat va estar estudiant i debatent l'acord entre els Govern i l'Executiu espanyol pel que respecta a la inversió a Catalunya en els Pressupostos Generals de l'Estat. La reunió, com cada dimarts, va acabar amb temps suficient per celebrar la pertinent roda de premsa explicant què ha donat de sí la reunió.

La d'aquesta setmana no era una qualsevol. S'havia de ratificar un acord de vital importància i magnitud per al desenvolupament del país i la inversió que hi vindrà de l'Estat en compliment de l'Estatut. Doncs bé, als editors del Telenotícies migdia de TV3 sembla que només li va merèixer la consideració de donar el tema de tercera notícia.

Primer Zapatero i la promesa d'ajuts per lloguer. Un ajut que, sigui dit de pas, segons expliquen El País i ABC ja està vigent des de 2005. Segona notícia la intervenció del governador del Banc d'Espanya per parlar de les hipoteques. Tercera, el que rebrà Catalunya en inversions i l'acord adoptat per tots els consellers, el Vicepresident i el President de Catalunya.

Així és 'la nostra'. Catalunya a la tercera informació. Zapatero i Espanya, primer.

MÉS ANTICS fletxa taronja

publicitat



COMENTARIS fletxa taronja

item
#1
Jordi Creus fletxa Santes Creus
19 de setembre de 2007, 19.40 h

Amb els sosiates al govern, s'ha instal·lat la visió hispanocèntrica, però també la manca de rigor, la superficialitat, fins i tot la frivolitat. I amb ERC en el govern!!! Paguem una televisió que deforma la nostra llengua i ens tracta com a un poble colonitzat i provincià. I això en un país on hi ha excel·lents professionals dels mitjans de comunicació amb consciència clara de país. On són els Puyals, Basses, etc? Per què els perisodistes del TN no planten cara a les directrius s... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat



















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
On abunda més el seny, a Euskadi o al Principat?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.