directe ! a La República. N. 4126. Dissabte, 27 d'abril de 2024 16:21 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

#xocdetrens fletxa

publicitat


Dimarts, 23 d'octubre de 2007 05:00 h

Els cubates del Govern valencià

Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional No hi ha cap vot
carregant Carregant

cubata copa got
Comparteix
   


L'Estat espanyol és conegut arreu d'Europa per la seva propensió a la festa, i les elevades dosis d'alcohol a preus barats són un dels reclams bàsics pels milers de joves britànics, alemanys i d'arreu del continent que volen a Catalunya amb les low cost per passar caps de setmana d'infart.

Per regular les borratxeres constants que registren algunes zones, especialment de la costa, el Govern valencià està insistint a formar als cambrers per tal que no carreguin tant els combinats. La campanya "tu serveixes, tu decideixes" vol conscienciar als cambrers per tal que ajudin als clients que es passen amb l'alcohol, advertint-los del seu estat i informar-los dels fals mites que prevenen donar positiu als controls d'alcoholèmia.

La mesura més dràstica dels cursos i la que ha generat més polèmica és la reducció de la quantitat d'alcohol als combinats, que continuaran costant el mateix preu. Aquesta política de menys alcohol per copa ja s'aplica a d'altres països europeus, de manera que allí el client ha d'ingerir moltes més copes per tal d'arribar al mateix nivell d'alcoholisme que a l'Estat s'aconsegueix amb pocs cubates.

A l'altra banda de la Península, l'Ajuntament de la Corunya vol regular els 'botellons' i habilitar espais on els joves puguin beure sense molestar als veïns. La proposta del BNG topa amb el rebuig de la oposició, i és que pretenen atraure als joves als nous espais amb preus econòmics, com combinats a 1 euro... i sense limitar la quantitat d'alcohol.

MÉS ANTICS fletxa taronja

publicitat



COMENTARIS fletxa taronja


No hi ha cap comentari


COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat



















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
On abunda més el seny, a Euskadi o al Principat?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.