directe ! a La República. N. 4126. Dissabte, 27 d'abril de 2024 17:14 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

#xocdetrens fletxa

publicitat


Dimarts, 23 d'octubre de 2007 05:00 h

Gran premi de... natació

Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional No hi ha cap vot
carregant Carregant

ferrari f1 cotxe
Comparteix
   


La capital del País Valencià continua treballant a contra rellotge per habilitar el circuit urbà que ha de portar el circ de la Fórmula 1 a València l'estiu vinent. Com hem informat en diverses ocasions, la Generalitat de Camps i companyia no està mirant-se la butxaca, i els milions d'euros que costarà adaptar la zona del port en un circuit que s'utilitzarà 3 dies ja arriben a xifres desorbitades.

L'última pega d'aquesta cursa contra el temps l'ha ocasionat les nombroses pluges dels darrers dies al País Valencià, que han inundat la calçada del què haurà de ser el circuit i ara per ara els terrenys semblen una enorme piscina olímpica. Per resoldre el contratemps, s'estan bombejant els milers de litres d'aigua acumulats a la futura calçada amb desenes de bombes d'aigua.

Les constructores confien en acabar la construcció a temps, però el fangar en què s'ha convertit bona part de l'obra obliga a treballar en unes condicions pèssimes i, de ben segur, portarà contratemps a la ja ajustada execució de l'obra.

I és que, per anar bé, durant el mes de maig la calçada hauria d'estar asfaltada perquè s'hi puguin començar a fer proves de conducció. A partir de llavors i fins a la celebració del Gran Premi (al juny) la ciutat haurà de patir carrers tallats i els eixordadors motors dels monoplaces sense que cap ciutadà ho hagi demanat.

MÉS ANTICS fletxa taronja

publicitat



COMENTARIS fletxa taronja


No hi ha cap comentari


COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat



















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
On abunda més el seny, a Euskadi o al Principat?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.