directe ! a La República. N. 4126. Divendres, 29 de març de 2024 06:09 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

#xocdetrens fletxa

publicitat


Dilluns, 5 de novembre de 2007 05:00 h

La culpa és de l'àrbitre... per català

Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional No hi ha cap vot
carregant Carregant

schuster madrid
Comparteix
   


Que ràpid es paeixen les botifarres! En Schuster sembla que hagi oblidat aquella etapa de barcelonista integrat, aquella etapa en què estimava les botifarres -us enllaçaríem altre cop el vídeo de les botifarres al Madrid, però algun desaprensiu l'ha fet esborrar de Youtube-, aquella època en què en Bernard era un catalanista practicant.

Vestit de blanc, Schuster ha esdevingut l'alemany estàndard, el que va passat de cerveses per la Rambla i renega del seu carnet de soci del Barça. Aquest cap de setmana, davant la sonada derrota del seu equip davant el Sevilla, a Schuster només se li va acudir justificar la desfeta al·legant que l'àrbitre era català: "L'àrbitre, català. No fa falta dir res més", van ser el raonament galàctic de l'entrenador del Madrid.

Raonaments de tanta volada ens deixen sense paraules, la veritat. Però farem un esforç i intentarem raonar amb la mateixa lògica que ell: de ser certa l'acusació de Schuster, ens alegrem de l'existència del primer àrbitre catalanista de la història, antimadridista sense complexos. Des d'aquí l'animem a apuntar-se al Cercle d'Estudis Sobiranistes i treballar per la independència des dels terrenys de joc.

Continuant amb les animalades, us deixem amb un altre tipus de botifarres, també futbolístiques: les que la Trinca dedicava al Barça arran del mític 0-5 que van clavar al Madrid al Bernabeu durant l'era Cruyff. Una golejada que, si Sant Messi, Sant Bojan i Sant Dos Santos volen, es podria repetir aquesta mateixa temporada.



MÉS ANTICS fletxa taronja

publicitat



COMENTARIS fletxa taronja

item
#5
ESTEVE fletxa Lliçá d¡amunt
5 de novembre de 2007, 17.24 h

De debò.... ¿paga la pena dedicar.li un minut aquest individu?. Fa la seva feina (malament) i vols ser el protagonista. Està barellat amb la premsa madrilenya i ara amb la de casi tot l'estat espanyol. Diuen les males llengues, que ell es un IDIOTA INTEGRAL i qui li treia les castanyes del foc era la seva ex-dona , ex-manager- ex-llumquelguia.... ¡¡Pobre home!! i no ho dic perque fos dirigit per la seva dona sinó perquè es un pobre home.


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#4
Jordi C fletxa Barcelona
5 de novembre de 2007, 17.10 h

El vam tenir aquí, el vam alimentar, ens va conèixer... i aquí el teniu, imitant el Losantos i vomitant catalanofòbia com qualsevol madrileny mitjà, culpant a tots els catalans de tot pel simple fet de ser catalans, i fent mèrits per a 'español del año'. Repugnant. Schuster, Persona non grata a Catalunya.


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#3
5 de novembre de 2007, 16.22 h

Doncs jo crec que en Shuster (àlies Bernardo) és un paio molt llest, i ell que ha jugat a can Barça i a cal Madrid, coneix perfectament la societat catalana i la societat espanyola, i sap també com desviar l'atenció ràpidament, ara que tenia tants ulls a sobre.

De fet, una cosa similar va fer Mourinho quan el Barça va guanyar al camp del Chelsea. Ell va parlar del bon teatre català...

Ens coneixen tan i tan bé!


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#2
5 de novembre de 2007, 13.16 h

A mi no m'estranya res, Kuldemandril, de les paraules d'aquest individu. Només la importància que se'ls dóna. Ho diu per sembrar zitzània? I tant! No és pas tonto. I mentre s'obre la polèmica, qui dia passa anys empeny. Que em sembla que, a aquest pas, li queden tres telediarios... I, si parla d'aquesta manera, és perquè ja fa temps que sap que, quan li fotin la puntada de peu a Madrid, a Can Barça no hi té res a pelar...


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#1
Kuldemandrill fletxa prop de Tortosa
5 de novembre de 2007, 11.38 h

En primer lloc m'estranya que us sorprengui: algú s'imaginava que els futbolistes en general no fossin simples mercenaris? Algú s'imagina que tot allò de "suar la samarreta" s'ho creu algun d'aquests pirates de guant blanc i de bota fina?
Per altra banda, algú ha apostat mai per la intel·ligència d'un futbolista? Si ho ha fet va errat: són igual de totxos que les meuques que se'ls lliguen: modeletes descerebrades que cerquen el compte corrent del pistoler de torn: "jo porto els milions i... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat



















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
S’avalua bé? Qui sap avaluar?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.