directe ! a La República. N. 4126. Divendres, 19 d'abril de 2024 13:21 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

#xocdetrens fletxa

publicitat


Dilluns, 28 de juny de 2010 05:00 h

Geli compra a Electrodomèstics Miró?

Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional No hi ha cap vot
carregant Carregant

Electrodomèstics Miró, Intereconomía
Comparteix
   


La cadena ultradretana Intereconomía -propietat de l'exdiputat del PP català Julio Ariza- s'ha fet popular a casa nostra per tot un seguit d'insults que un tertulià seu va proferir contra la consellera de Salut de la Generalitat de Catalunya, Marina Geli, acusant-la de 'guarra', 'puerca' i 'zorra repugnante'.

La situació va ser tant ofensiva que la conselleria ja ha anunciat que emprendrà accions legals contra Eduardo García Serrano, el tertulià que va criticar la campanya d'educació sexual per a adolescents del departament. Alhora, Geli també considera que els insults van ser tant contra la seva persona com també contra tots els catalans. 'El país es divideix en dos blocs: els que tenen ètica i els que no en tenen', va constatar Geli, que ha apuntat que seran els jutjats els que decidiran si hi ha delicte d'injúries o no però 'la consciència personal i col·lectiva jutja molt més que els jutjats'.

Així doncs, a priori, sintonitzar Intereconomía no és una manera d'anar fent amics a Catalunya. Ni amics ni clients. És per aquest motiu que sobta veure com una cadena de venda d'electrodomèstics tan arrelada a casa nostra com és Miró -que tampoc no disposa de web en català- ha apostat per Intereconomía com a cadena sintonitzada durant aquest pont de Sant Joan per a promocionar els seus televisors. Dels centenars de canals que permet veure la TDT, aquest establiment de Miró ha escollit Intereconomía. Una tria a l'atzar? Una opció premeditada? Sigui com sigui, de ben segur que la consellera Geli no es trobarà entre els seus clients.


MÉS ANTICS fletxa taronja

publicitat



COMENTARIS fletxa taronja


No hi ha cap comentari


COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat



















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
Implants i implantació de musulmans

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.