directe ! a La República. N. 4126. Dijous, 28 de març de 2024 16:06 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

#xocdetrens fletxa

publicitat


Dilluns, 27 de setembre de 2010 05:00 h

Alícia Sánchez-Torera

Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 1 vot )
carregant Carregant




Comparteix
   


Alícia Sànchez-Camacho continua entestada a utilitzar tanta demagògia com sigui possible per aconseguir uns bons resultats les eleccions d'aquest novembre. Si la setmana passada es retratava al costat d'una diputada francesa del partit de Sarkozy a Badalona, en un intent de pescar el vot xenòfob de la ciutat, aquest cap de setmana ha arribat l'hora d'apel·lar a l'orgull espanyol.

Per fer-ho, Camacho s'ha acostat aquest diumenge a la Monumental i no ha dubtat a fer-se un bany de caspa perquè quedi ben clar quina és la seva nació i els seus referents culturals. La candidata del PPC ha volgut reobrir el debat de la prohibició dels braus -a l'espera del recurs que presentaran al TC- i ha acusat CiU d''hipòcrites' per haver donat llibertat de vot en la votació de la ILP, tot plegat envoltada de hooligans de la 'fiesta nacional', que l'han tractada d'heroïna per defensar la suposada 'espanyolitat de Catalunya'. A la Monumental, on també hi era caçant vots Albert Rivera, Alícia Sánchez-Camacho fins i tot ha rebut un homenatge per part d'un dels toreros, que l'ha saludada com si la popular fos Ava Gardner quan anava als toros. Rivera ha sortit en hombros de la plaça. Fins on sabem no li han tallat les orejas y el rabo.



MÉS ANTICS fletxa taronja

publicitat



COMENTARIS fletxa taronja

item
#12
27 de setembre de 2010, 21.54 h

Aquesta dona, l'Alícia del PPC que te cara de cavall podria ser més animalista i no maltractar, torturar i assessinar als altras mamífers com ella


Valora aquest comentari:   votar positiu 3   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#11
27 de setembre de 2010, 16.28 h

#6 Mira, aixo de -no podem fotra fora..., que vols que et digui, de vegades crec que es millor fer-ho a temps que no panadir-te despres per no haver-ho fet. Els catalans hem estat moooolt bons amb tothom i ara aquests "tothom" ens foten, ens diuen com hem de parlar i que hem de fer a casa nostra, que per numero, ja es practicament d'ells. N'estic fart de veure com es fa realitat allo de, de fora vingueren que de casa ens tregueren.
||*||


Valora aquest comentari:   votar positiu 5   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#10
27 de setembre de 2010, 16.19 h

Els xarnegos aquests de l'Albertito i la Camacho haurien de marxar amb les seves huestes cap a ecspaña, d'on han surtit, fa vergonya tenir-los per aqui fent mal be tot el que toquen.
Votem per l'independencia i fem-los fora.
Visaca Catalunya Lliure||*||


Valora aquest comentari:   votar positiu 3   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#9
27 de setembre de 2010, 16.12 h

#5 en la púrria?ELLS són la púrria!!!


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#8
27 de setembre de 2010, 16.11 h

#6 La SEVA llei demòcrata?una constitució tutelada per l'exercit i els franquistes?democràtica és la llei de prohibicions de les corrides,votada pels representants legítims dels catalans,antidemocràtica és la sentència del constucioanal,organ que només es representa a sí mateix i que ignora la voluntat popular,antidemocràtica les seves lleis que vulneren els drets humans en referència a la lliure autodeterminació dels pobles recollits a la Carta de Drets Humans de l'ONU...segueixo?


Valora aquest comentari:   votar positiu 2   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#7
Albert fletxa Tortosa
27 de setembre de 2010, 14.40 h

#6 1.- Segons les enquestes, sembla que l'esperança de vot de PP i C's puja. Els anti-catalans prenen embranzida mentre que els de la independència s'esgoten en lluites de poder estèrils. (Una bona estratègia en definitiva per a qui vol enfonsar l'anhel independentista).
2.- Fa bastants anys, un amic meu feia la broma següent: tots som iguals davant de la llei, però n'hi que són més iguals que d'altres... i jo afegeixo que els més iguals són sempre els mateixos. I per desgràcia, aix... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 2
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#6
27 de setembre de 2010, 14.08 h

#4 Jordi, no et dic que no tinguis una raó per estar emprenyat: tots ho estem i jo el primer. La SEVA llei, es demócrata (al menys en aquest cas), com ho ha de ser la NOSTRA una vegada aconseguida l'independència. Dius que per muntar una mani s'han de seguir uns trámits?: val, que es facin. i que altres no els segueixen?... era una mani el que hi havia allí o un dret que ENCARA (sort que per poc temps) tenen exercíen els que estaven alli??.
D'altre banda, una vegada aconseguits uns drets... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 2   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#5 Toni Fernandez
27 de setembre de 2010, 13.57 h

Quina incultura, senyors, quina incultura! Aquesta senyora i el Rivera, s'enfonsen cada dia que passa en la púrria espanyolista!


Valora aquest comentari:   votar positiu 7   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#4
27 de setembre de 2010, 13.46 h

#2 Perdona,si tots som iguals davant la SEVA llei,perqué per fer una manifestació s'ha de demanar permís,donar un recorregut,montar un dispositiu de seguretat,donar noms i cognoms i aquesta genteta han anat per lliure (segur que estaba organitzada,no em crec aquesta "espontanietat"),han ocupat la via pública i les forces de seguretat no han fet rès.On és la democràcia i la igualtat aquí?


Valora aquest comentari:   votar positiu 7   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#3
27 de setembre de 2010, 08.28 h

Com de costum, la Sra. Ca-macha s'entesta en manifestar la seva vocació ep.panyolista de pandereta, toros i olé. Ja que hi és posada, podría promocionar els percebes de Galícia, o el perníl ibéric d'extremadura o qualsevol menjar ep.panyol, en lloc de les barbaritats xenófobes i de maltractament dels animals.
Una vegada més, demostra que els ep.panyols, la cultura no la tenen en les coses boniques ni en les agradables, sino tot al contrari: en el despreci i en el patiment dels altres. ... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 8   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots


COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat



















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
S’avalua bé? Qui sap avaluar?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.